LA Noire, nejde střílet
LA Noire, nejde střílet
ahoj, mám tuhle hru už dlouho a nezbavil jsem se problémů. První je, že i když chci hru hrát pomocí klávesnice a myši, musím vždy než to zapnu zapnout i gamepad, jinak se z neznámého důvodu nemůžu v autě pohybovat vpřed ani vzad (ovládání na klávesnici). Dnes, po tom co jsem hru znovu nainstaloval, tak první problém zůstal (na to se dá zvyknout) ale přidal se i druhý, kdy nemůžu střílet s mířením (při držení pravého tlačítka) ale krycí střelba jen držení levého funguje. Když jde o dvě zaiítí tak to ještě nějak přejdu, ale teď jsem v mexickém drogovém sídle a to prostě nejde přejít
, díky za případné rady...

Re: LA Noire, nejde střílet
A co nastavení? Změn si ovládání auta na šipky, to samé u střílení.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
auto je ok, jen když je zapnutý gamepad. když je vypnutý, tak je jedno na co to mám nastavené, prostě to nejde a to samé i se střílením, zkusil jsem to na jiné klávesy, třeba na mezerník, ale se zapnutým i vypnutým gamepadem proste nevystřelím...
A když v nastavení vypneš gamepad, pokud to jde?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
vypnou jde, ale hra se chová, jako kdybych ji chtěl ovládat gamepadem ale zapomněl ho zapnout, dokonce uz sem celou hru přeinstaloval a mam nejnovější patche...
ne a nejhorší je, že to samé platí při hraní MOH:Warfighter, nic s gamepadem nedělám, mám bezdrátový a usb mám vyndaný, gamepad vypnutý. víte někdo co s tím než třísku s gamepadem o zeď ? 

nikdo ?
Promiň, ale prohledal jsem celý Google 
Zkus obnovu systému

Zkus obnovu systému

prohledal, bohužel nikdo na světě nemá stejný problém jako já