Hra ze STEAMu Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

MichalZR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Hra ze STEAMu

Příspěvekod MichalZR » 07 kvě 2013 00:18

Zdar.
Prave jsem si poridil novy Level kvuli prilozene hre Alan Wake.Tak to rozbalim,zasunu dvd a pise mi to ze nemam nainstalovanou sluzbu "STEAM" Takze budu rad jestli by mi nekdo mohl poradit jak na to!??Plati se neco za ten STEAM?Rozumim tomu zpravne ze ta hra se mi nainstaluje az uz budu mit nainstalovany STEAM do ktereho napisu kod ke hre!????Abych hral pak hru stazenou ze STEAMu musim byt pripojeny k siti celou tu dobu??Je to bezpecna sluzba?A mohu pak STEAM jednoduse odinstalovat jakmile stahnu hru??Zustane mi hra na hdd kdyz STEAM odinstaluju???Predem moc dekuju za rady a odpovedi,otazky jsem psal paty prez devaty jak me co napadlo abych zjistil co nejvice :-) Díííííííííííík

Reklama
Travis
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Hra ze STEAMu

Příspěvekod Travis » 07 kvě 2013 00:23

Ahoj zde máš vše vysvětlené http://cs.wikipedia.org/wiki/Steam
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 07 kvě 2013 07:12

Steam je zadarmo, jen se zaregistruješ :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

eda220
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod eda220 » 07 kvě 2013 12:43

1) Steam jako takový je zdarma a pomocí něj si můžeš kupovat hry
2) Hra se nainstaluje normálně na HDD, nebo do Steam library (Dle nastavení)
3) Nemusíš být pořád připojený k internetu, jen při ověřování hry, zda je legální a při hraní multiplayeru
4) Steam je bezpečný
5) Steam bych určitě neodinstalovával, později se bude určitě hodit, navíc na něm bývají zajímavé slevy
6) Hra ti zůstane na HDD

Snad vše... :-D
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 07 kvě 2013 18:44

Po odinstalování Steamu sice může hra zůstat na HDD (pokud si ji někam zálohuješ) ale už nepůjde hrát. Jedinou variantou je crack a to je kravina když máš hru legálně, používat nelegální pomůcky. Já taky Steam poprvé instaloval kvůli jedné hře a štvalo mě to. Dnes po 2 a půl letech tam mám cca 70 her, nemám žádné krabice, žádné dvd, strach že je ztratím/poškodím a jsem spokojen. Nakupuji vždy jen ve slevách a najdeš tam krom těch nejznámějších her i hry od malých vývojářů, které normálně v obchodech neuvidíš ale jsou mnohdy hodně kvalitní.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 07 kvě 2013 19:56

MichalZR píše:Zdar.
Prave jsem si poridil novy Level kvuli prilozene hre Alan Wake.Tak to rozbalim,zasunu dvd a pise mi to ze nemam nainstalovanou sluzbu "STEAM" Takze budu rad jestli by mi nekdo mohl poradit jak na to!??Plati se neco za ten STEAM?Rozumim tomu zpravne ze ta hra se mi nainstaluje az uz budu mit nainstalovany STEAM do ktereho napisu kod ke hre!????Abych hral pak hru stazenou ze STEAMu musim byt pripojeny k siti celou tu dobu??Je to bezpecna sluzba?A mohu pak STEAM jednoduse odinstalovat jakmile stahnu hru??Zustane mi hra na hdd kdyz STEAM odinstaluju???Predem moc dekuju za rady a odpovedi,otazky jsem psal paty prez devaty jak me co napadlo abych zjistil co nejvice :-) Díííííííííííík

Jen tě poprosím o jedno, když budeš mít ten Steam a budeš ho používat, tak si ověř email a "nevypínej" ochranu VAC secured (Steam Guard). Jako aktivovaná svítí zeleně - Slouží jako Anticheatovací služba a zaručuje ti i co nejmenší možnou krádež Steam účtu. :)

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Hra ze STEAMu  Vyřešeno

Příspěvekod MichalZR » 08 kvě 2013 04:36

Chlapy,moooooooooooc dekuju za vysvetleni a rady,hodne mi to pomohlo!! :-)))))))))))))

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 08 kvě 2013 08:09

Potom můžeš dát vyřešeno :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Tejira
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tejira » 08 kvě 2013 09:36

Také jen mohu potvrdit kvality STEAMu, sám jej dlouho používám. Super hry

Tak som to zaslal z founa.
ZD: Asus ROG Strix Z270F Gaming
Procesor: Intel Core i5 6600K