Ahojte, chceme se vydat s přáteli do světa The Elder Scrolls všechny díly. začneme příští týden a tak si ty hry pomalu připravujeme, nemá někdo tušení jestli vubec a pokud možno jak hrát TES:arena na PSP ?
předem díky
TES tour
Re: TES tour
Myslím, že to není možné. A jelikož Daggerfall pomalu nejde dohrát (bugy), doporučuji začít až u Morrowindu :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
co myslíš bugy ? .. rád bych projel celou sérii, samozřejmě že počítám že od morrowindu se to rozjede ale dos hry mi vůbec nevadí a aspoň budu mít co hrát na psp při cestách :)
EDIT:gramatika
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Kvě 2013 20:55) ---
Takže už mi to vpohodě jede :) .. kdyby někdo potřeboval vědět jak na to, mužu udělat nějaký návod ..
ještě jedna věc: jak myslíte že je to zabugované a že se to nedá dohrát ??
EDIT:gramatika
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Kvě 2013 20:55) ---
Takže už mi to vpohodě jede :) .. kdyby někdo potřeboval vědět jak na to, mužu udělat nějaký návod ..
ještě jedna věc: jak myslíte že je to zabugované a že se to nedá dohrát ??
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dá se to dohrát úplně v pohodě. Doporučuji rozjet Dosbox na PC a zkusit to přes něj.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
takže jak jsem řek, TES:ARENA(1.díl) na PSP jede ale jakmile vejdu do hry (mimo menu začnou být hrozné lagy a nebaví mně to snima, nemá ještě někdo zkušenost s PSP verzí TES:DAGGERFALL (2. díl) ??
předem díky
předem díky
Obavam se ze procesor PSP na tohle nestaci
Doporucuji stahnout posledni verzi Areny i Daggerfallu (opraveny mraky bugu) a hrat to pres DOSbox
Arena je dohrana za chvili, kdyz se vi kam se ma jit a co se tam ma hledat (asi tak 6 mist)
Doporucuji stahnout posledni verzi Areny i Daggerfallu (opraveny mraky bugu) a hrat to pres DOSbox
Arena je dohrana za chvili, kdyz se vi kam se ma jit a co se tam ma hledat (asi tak 6 mist)
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
V podstatě cokoli se dá dohrát za chvíli, Morrowind se dal do sedmi minut.
Morrowind pokud si pamatuju pri hre nepadal 5x za hodinu jako Daggerfall
Predpokladam, ze ta verze co je na netu je uz napatchovana a neobsahuje ten bug kvuli kteremu se hra nedala dohrat, protoze na kritickem miste vzdy spadla.
Predpokladam, ze ta verze co je na netu je uz napatchovana a neobsahuje ten bug kvuli kteremu se hra nedala dohrat, protoze na kritickem miste vzdy spadla.