hledám dobrou hru
hledám dobrou hru
ahoj hledám nějakou dobrou hru kde si můžu vybrat ke komu se přidat jako u hry S.T.A.L.K.E.R-Clear sky. hledám typ téhle hry protože mne štve že pokaždé hraju v nějaké lamské frakci/gangu a tak bych rád hru kde si můžu vybrat ke komu se přidat. Klidně mi napište jak nové tak i staré hry. díky předem camperek5 

Re: hledám dobrou hru
Teď tak namátkou mě napadá snad jen Skyrim, tam je volba velká. Naopak to ale se S.T.A.L.K.E.R.E.M. nemá kromě toho nic podobného.
Gothic 1,2,3 Risen
Mount & Blade nebo M&B: Warband, ve druhém díle si krom možnosti vybrat hraní pod nějakým královstvím může založit i vlastní království. Každopádně hlavní náplní je boj na bitevním poli ve středověku, hra je mix RPG, Srategie a akce.
Cus, no já znám tak fallout 3 a new vegas.. v new vegas máš hodně možností kam se přidat a podle toho se taky odvijí konec hry a mise... Vybavuji si tyto Ceasarova legie. pan kiválek , pan majitel .bratrstvo oceli,BANDiti. republika nové kalifornie...Máš tam na výběr co říkat v rozhovorech a podle toho se odvijí tvoje reputace respekt karma...Pak ješte mass effect 3 ale tam už nemáš na výber ke komu se přidáš jen reputace respektmůžes vybrat co říkat a vybrat kdo se k tobě připojí atd...
Mě teda ještě napadl třeba Oblivion (starší díl Skyrim) tam si teda nevybereš frakce, které by ovládali celý svět, ale vybereš si cech, pro který můžeš pracovat.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Starsi dil Skyrimu ? Je to ctvrty dil serie The Elder Scrolls. Skyrim ti taky nabizi spoustu skupin. Vlkodlaci, upiri, kouzelnicka unverzita, valka mezi cisarskymi a bournymi havy, cech zlodeju a jeste nekteri.
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Ano, starší díl Skyrim, tzn. byl před hrou Skyrim a je ze stejné série, co se ti na tom co jsem psal nezdá?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4421
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5909
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10433
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-