Jake hry rozjedu Vyřešeno
Jake hry rozjedu
Jake hry rozjedu na G.kartě ATI readon 3200 ( bohužel jsem na notasu a pc nemam ) prosim nejlepe střílečky.. klidně to rozepište
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Albert Einstein
Re: Jake hry rozjedu
Koukni sem
Nečekej žádné zázraky. Mám také grafickou kartu Radeon HD 3200 a opravdu to využívám jenom na multimédia + internet.
Takové ty starší klasiky na tom asi pojedou.
Nečekej žádné zázraky. Mám také grafickou kartu Radeon HD 3200 a opravdu to využívám jenom na multimédia + internet.
Takové ty starší klasiky na tom asi pojedou.
Chybovat je lidské, odpouštět je božské, ale já nejsem bůh!!
a jaky ...
Albert Einstein
Albert Einstein
Can you run it ?
Napiš tam nějakou hru která tě napadne, vyhodnotí to jestli to utáhne notebook nebo ne.
Napiš tam nějakou hru která tě napadne, vyhodnotí to jestli to utáhne notebook nebo ne.
Chybovat je lidské, odpouštět je božské, ale já nejsem bůh!!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Starší hry jako Half Life 2 nebo Far CRY tam pojedou naprosto plynule.
Dále pak například Ubersoldier,Sin Episode,Call of Duty 4,Medal of Honor Airborne.
Dále pak například Ubersoldier,Sin Episode,Call of Duty 4,Medal of Honor Airborne.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
chtěl jsem battlefield,COD,BioShock ,Crysis,Prototype,Star wars,Portal a zajmalo by mě jaky díly z tohoto mi pojedou
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2013 20:57) ---
a nebo další hry sem mužete psat
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2013 20:57) ---
a nebo další hry sem mužete psat
Albert Einstein
Albert Einstein
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty hry rozjedeš.Akorát ten Crysis se bude trochu víc sekat.A to i na nízké rozlišení a detaily.
Z dalších her co tak vzpomínám,tak vcelku dobrá hra byla Exodus from the earth nebo FEAR.Ovšem ten už se bude asi taky místy sekat.
Z dalších her co tak vzpomínám,tak vcelku dobrá hra byla Exodus from the earth nebo FEAR.Ovšem ten už se bude asi taky místy sekat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Re: Jake hry rozjedu Vyřešeno
no budu rád i za další rady :)
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-