GTA SAN ANDREAS Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

speermik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA SAN ANDREAS

Příspěvekod speermik » 13 čer 2013 21:52

Dobrý den,
Mám takový problém se Hrou.. Nezobrazují se mi životy.. ani kolik mi zbývá střeliva.. Vše co je v pravém horním rohu..
Jak se to stalo? : Jednou jak jsem dělal úkol Jak jsem měl zabít Svého bývalého přítele ze zeleného gangu.. Co ten gang podrazil nebo co.. Jak ujel na motorovém člunu.. a já se vydal za ním a zabil jsem ho.. Vylezl jsem ve třetím městě které mám zamčené! a měl jsem 3 policejní hvězdičky ze 5 ;) Zkoušel jsem jim ujet.. ale nepodařilo se.. Zabili mně a oběvil jsem se v prvním městě v nějakém zapaddákově.. to je jedno kde. Hlavni je to že od té doby se mi nezobrazují životy hvězdičky střelovo.. prostě nic v pravém horním rohu. Jestli víte jak na to tak mi prosím pomožte.. Hru jsem stahoval tady http://www.uloz.to/xvz3goKw/gta-san-andreas-rar

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: GTA SAN ANDREAS

Příspěvekod petr22 » 13 čer 2013 21:54

Kdybys nedodal tu posledni vetu, tak by ti nekdo poradil.

Pred chvili jsi mimojine souhlasil s timto:
"ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována"

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: GTA SAN ANDREAS  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 13 čer 2013 21:55

Warez se tu neřeší! Zamykám!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Hry”