Lost planet
Lost planet
Zdravím, omlouvám se ale jsem prostě v tomhle neznalý. Proto omluvte moje spamování a pomozte mi s jednou primitivní blbůstkou: Nainstaloval jsem si hru Lost planet:Extreme condition a normálně mi jede. Hra je KOUPENÁ. Byl tam přídavný disk na český patch. Spustil jsem to a tam bylo že mam zadat adresář kde budou aktualizovány soubory, tak jsem dal složku kde mám uložené veškeré součásti hry a napsalo mi to že cílový adresář neobsahuje žádné aktualizovatelné soubory, přitom do této složky jsem hru instaloval tak pls poradte
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lost planet
Ono to chce adresář, kde jsou soubory s jazykovou mutací... Potřebuje je to přepsat na českou lokalizaci, ale v kořenovém adresáři hry nebudou...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Lost planet
aha moc nepomohlo ale dík:D
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 19:39) ---
A prosím, kdo hru má koupenou v edici X hit at mi helpne kde je ten adresar s jazykem
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 22:16) ---
A ještě bych se zeptal, kde se takovéto soubory s jakzykovou mutací, jak říkal memphisto, vyskytují když ne v hlavní složce
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 19:39) ---
A prosím, kdo hru má koupenou v edici X hit at mi helpne kde je ten adresar s jazykem
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 22:16) ---
A ještě bych se zeptal, kde se takovéto soubory s jakzykovou mutací, jak říkal memphisto, vyskytují když ne v hlavní složce