Zdravím,
od dalšího problému k dalšímu. Už opravdu nevím, jestli mi tahle hra za to stojí. Nejdříve se mi hra sekala a to jsem musel opravit patchem, ale objevily se další problémy. Nejdříve jsem hru nemohl spustit. Po třech hodinách všelijakých rad na internetu jsem hru spustil, ale. Najednou se mi vymazaly všechny savy, takže jsem na samotném hnusném začátku a grafické nastavení se mi nechce uložit. Spustím hru, nastavím, vypnu a je to opět na základním nastavení.
Nevíte, jak bych mohl tenhle problém vyřešit? A jak dát savy do složky tak, aby mi je hra vzala? To znamená, aby to nepsalo, že na HDD není žádný save. Skončil jsem u mise „Payback”.
Co jsem zkusil k odstranění problému:
• odinstalovat/nainstalovat znovu hru (po vymazaní savu jsem s tím neměl problém)
• vymazat soubor SETTINGS.CFG
• ze složky %appdata% vymazat celou složku GTA IV
• spustit hru jako správce
• odinstalovat/nainstalovat Windows Live
• nainstalovat patche (po nainstalování se mi hra spustila v mém rozlišení, ale uložit už to pak nešlo)
Nějaké další nápady?
Děkuji za návrhy.
GTA IV - Hra neukládá grafické nastavení
Re: GTA IV - Hra neukládá grafické nastavení
Můžu se zeptat, jaký patch si stáhl na tu grafiku?
Re: GTA IV - Hra neukládá grafické nastavení
Mám dojem, že to byl update 7. (1.0.7.0)
PS: Problém s ukládáním je vyřešen. Večer napíšu, jak jsem to udělal. Ale ještě mi furt můžete poradit, jak dát do složky ten save.
http://www.gtasavegames.com/savegames/GTA_IV - Tady si stáhnu postup až do mise Payback. Ale pořád je tam problém, že mi ho tam nejde dát.
Děkuju za pomoc.
Neukládání graf. nastavení bylo způsobeno tím, že jsme měl v „Nastavení možnosti spuštění..” jsem měl příkaz -safemode. Stačilo příkaz odstranit.
PS: Problém s ukládáním je vyřešen. Večer napíšu, jak jsem to udělal. Ale ještě mi furt můžete poradit, jak dát do složky ten save.

http://www.gtasavegames.com/savegames/GTA_IV - Tady si stáhnu postup až do mise Payback. Ale pořád je tam problém, že mi ho tam nejde dát.
Děkuju za pomoc.
Neukládání graf. nastavení bylo způsobeno tím, že jsme měl v „Nastavení možnosti spuštění..” jsem měl příkaz -safemode. Stačilo příkaz odstranit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2662
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
31 kvě 2025 19:19