Ahoj,
Mám problém z hrou Call of Duty 4 Modern Warfare vždy když dám kod do hry z originálního obalu od CD tak se tam napíše že Kod je platný zapnu Gamepark klient připojím se na server a napíše to že kod není platny a že mam dát nastavení > nastavení pro více hráčů a tam zadat klič .. ale když ho zadám vypnu a zapnu hru tak tam zas není nevíte jak to uložit jinak ten key ? CD ORIGINALNI JE! Děkuji
COD 4 - Key se po zapnutí smaže
Re: COD 4 - Key se po zapnutí smaže
Pokud to dobře chápu, tak si hra myslí, že tvůj klíč je platný, ale Gamepark říká, že platný není. Vzhledem k tomu, že Gamepark používá MP klienta, tak má asi pravdu. Nehlásí to chybu - „Key code in use”?
Zkusil bych zadat klíč znovu a spustit čistě MP klienta a připojit se na nějaký server přes klienta. Jestli tě to vyhodí, tak tvůj klíč není platný a jediné, co můžeš udělat je to, že poprosíš na podpoře o nový klíč.
Zkusil bych zadat klíč znovu a spustit čistě MP klienta a připojit se na nějaký server přes klienta. Jestli tě to vyhodí, tak tvůj klíč není platný a jediné, co můžeš udělat je to, že poprosíš na podpoře o nový klíč.
já když ten key zadám a vypnu hru tak se smaže znova po zapnutí normalniho klienta MP to zas smaže key a u toho Gamepark klientu to píše ve hře "Key Code doesnt valid" a pak mě to navede tam kde mam klíč zadat ... a tak furt do kola poprosil jsem bratra at mi dá svůj klič a taky nepomohlo potřebovalo by to spíše nějaký config kde key zadat ručně přes config =)
CD key se nezadava pres config. Zapni hru, v options nastav CD klíč a pres menu hry se nápoj na nějaký server. Jde to?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1845
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29