Vytvoření hry
Re: Vytvoření hry
Skoro bych veril tomu, ze si skutecne zalozil mail kde je diakritika
Kdo teda má zájem na pište email na Ma-Tisek@seznam.cz a ten kdo se ozve ozveme se zpět emailem a tam se dozvíte víc vi co si naněco stěžujete váš problém pokut se vám něco nelíbí tak sito nechte prosepe hold každej neni dokonalej! :) a přiznávám se že gramatika není moje silná stránka ale cosetíka tvorby her tak vtom už mám něco zasebou!
ukážeš nám nějakou ukázku?
Mates1996 píše:přiznávám se že gramatika není moje silná stránka ale cosetíka tvorby her tak vtom už mám něco zasebou!
Jestli tak jako gramatická pravidla dodržuješ i syntaktická pravidla programovacích jazyků, tak si myslím že maximum co můžeš mít za sebou je pong naklikaný myší v Gamemakeru. Vím o několika dvanáctiletých programátorech, co dokázali podstatně víc než ty, s nimi bych do party klidně šel. Jinak ti zatím doporučuji zkusit spíš tohle:
Kód: Vybrat vše
while (!dead(meat)) hit(&head);
A kromě toho číst často a pravidelně Jiráska, je to kvalitní fantasy s perfektním jazykem

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
ozvise na email Ma-Tisek@seznam.cz a nejak se domluvime
Achjo, ty hloupý děti a jejich představy.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
... nejsou hloupé, jen trochu naivní, žijící ve svém světě, který my již nechápeme, protože jsme příliš nasáklí realitou dospělého světa.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Promazány rádoby vtipné příspěvky a OT. Pokud se tak bude muset stát podruhé, téma zamknu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3760
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 17:26