Nainstaloval jsem Planetside 2 a když vypnu hru tak mám tisíce .tmp souborů v knihovně s obrázky. Jak zakázat hře vytvářet tyto soubory ? A taky mi hra někdy prostě spadne. Zničeho nic. Mám nejnovější ovladače Nvidia 320.49 co s tím ? Prosím
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 23:50) ---
Už jsem na to přišel. Je to tím že mám v jménu účtu Windows nelatincké písmena jako ěščřžýáíé . Takže to vlastně vyřešit nelze. :( musel bych přeinstalovat WIN a to ne lvuli PS2. Jde aspoň udělat nějaký příkaz .bat aby vždycky vymazal obsah složky?
Planetside 2 vytváří tisíce temporary souborů .tmp v knihovn
Planetside 2 vytváří tisíce temporary souborů .tmp v knihovn
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Re: Planetside 2 vytváří tisíce temporary souborů .tmp v kni
A co takhle založit jiný účet?
Ja to mam vyresene tak,ze sem odstranil uplne slozku "obrazky" stejne ji na nic nepouzivam.A pokazde,co zapnu hru,tak ona si sama vytvori opet slozku obrazky na plose.A po dohrani celou slozku zase z plochy smazu a je to.Je to nejjednodussi reseni.Ono totiz,jak to vytvari ty soubory.Tak az to dosahne nejakych 12000 souboru.Uz si nepamatuju,kolik presne.Tak se zacne silene sekat ve hre mapa.Pri kazdem oddaleni,priblizeni,presunuti se hra tak na 2-3 vteriny sekne.A to prave delaji ty soubory.Takze jsou treba neustale promazavat.A mazat je zvlast ve slozce je na hrozne dlouho vzhledem k poctu,kolik jich to vytvari.Smazat ji celou je urcite jednodussi a temer okamzite.
Jinak z toho padani si nic moc nedelej.Hra se skoro kazdy 2. den aktualizuje a stabilita se vzdycky meni.Nekdy mi to pada a po dalsi aktualizaci zase v pohode.Ale pro jistotu odinstaluj aktualni ovladace graf. karty a nainstaluj verzi 314.22 podle fora Planetside jsou to nejstabilnejsi ovladace.Na nejnovejsich mi to take padalo dost casto.Timhle se to vyresilo.
Snad sem ti pomohl
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
Jinak z toho padani si nic moc nedelej.Hra se skoro kazdy 2. den aktualizuje a stabilita se vzdycky meni.Nekdy mi to pada a po dalsi aktualizaci zase v pohode.Ale pro jistotu odinstaluj aktualni ovladace graf. karty a nainstaluj verzi 314.22 podle fora Planetside jsou to nejstabilnejsi ovladace.Na nejnovejsich mi to take padalo dost casto.Timhle se to vyresilo.
Snad sem ti pomohl

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
Díky moc, skusim to udělat tak jak radíš. A ty ovladače taky stáhnu. A ještě me napadla jedna ale hodně směšná věc. Nemá náhodou hdd omezeny počet přepsání. Když budu každy den vytvářet a mazat 60 000 souboru, nesnížím životnost hdd. Vím ze počet přepsání bude obrovsky ale i tak. Díky a ještě jednou sorry pokud je to blba otázka. 

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano má omezený počet přepsání, ale to se týče pouze SSD disků. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Aha ja myslel ze se to týká i hdd tak to jsem rad
díky moc za pomoc.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4782
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3554
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4780
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-