Tuto hru jsem hrál u kamaráda a dostala jsem se v kariéře dosti daleko. Nyní, když jsem objevil výhodnou nabídku na Steamu, jsem si ji rozhodl koupit k sobě domů.
S tím jsou spojeny dva problémy:
1) Kde se nacházejí uložené pozice, abych si je mohl nahrát do svého PC
2) Lze dostat do hry ze Steamu, jenž bude nejspíš anglicky češtinu?
Race Driver grid - save + CZ
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Race Driver grid - save + CZ
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Race Driver grid - save + CZ
K češtině - jde to, sám jsem si tak počešťoval steam verzi. Našel jsem ji kdesi na ulož.to. A nebuď překvapený z velikosti, je tam i dabing
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Race Driver grid - save + CZ
Díky za info. Nákup si asi ještě rozmyslím. Byl jsem pomalý a hra už zase stojí necelých 13E.
A dát za hru 330kč místo 90Kč už váhám. Navíc tahle cena bude nejspíš delší dobu, tak proč spěchat....
O dabingu vím, proto o mám o češtinu zájem. Český text není k zahození, ale u této hry bych se bez něj klidně obešel.

O dabingu vím, proto o mám o češtinu zájem. Český text není k zahození, ale u této hry bych se bez něj klidně obešel.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.