Doporučuji studentský účet u KB, G2.2.
Nic za něj neplatíš. Obsahuje i int. bankovnictví.
Steam - Giveaway
Re: Steam - Giveaway
Já zase komerční banku nedoporučuji. Věc názoru :X Každopádně u KB platíš i za kontrolu financí na účtě, internetové bankovnictví je peklo a musíš mít nějaký idiotský certifikát, nová kreditka stojí prachy, snad všechno tam stojí prachy!
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Teď jak byl ten humble bundle tak to bylo skoro zadarmo.. Kdo zaváhá nežere..
Jinak nejlepší cesta je dobít si účet pres Paysafe card..
Jinak nejlepší cesta je dobít si účet pres Paysafe card..
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Oxxid píše:http://www.csas.cz/banka/nav/osobni-finance/osobni-ucet-cs-ii-fresh-ucet/o-produktu-d00022361
Čti pozorně a nejlépe dvakrát. Pak tam s mámou nebo tátou vyraž.
Díky, přečetl jsem si to asi tak 2x a vyčetl jsem z toho, že za vedení účtu se neplatí nic, čtu správně?
http://screenshare.cz/
Ano čteš výborně! 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej si rovnou něco, co nebudeš muset potom měnit. Spořka, GE, Komerčka, ČSOB jsou zloději. Teď asi jako student nebudeš moc platit, ale sotva vyjdeš školu a poplatky tě sežerou. Dej si třeba FIO. Tam neplatíš za nic...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A Fio umožňuje si založit účet od 15/16 let? Sám nevím, ptám se. Mám spořku a zatím jsem spokojen (studuji), internet banking mají super a mají i aplikaci na android 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pozn.: Účet je možné založit i nezletilé osobě, je však potřeba, aby jej do 18 let zakládal nezletilý spolu se zákonným zástupcem na základě dokladu totožnosti, který obsahuje údaj o nezletilém dítěti (občanský průkaz rodiče), popř. s rodným listem nezletilého.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3902
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 17:50