Jak zvýšit fps?? Vyřešeno
Jak zvýšit fps?? Vyřešeno
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zvýšit fps ve hrách. Nechci kupovat nový hardware, ale nějak softwarově jestli by to nešlo. Gpu mám radeon hd6450 a dual core 2 cuo cpu 2.33ghz a ram 3gb. Předem díky moc za rady.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zvýšit fps??
Hlavně nestahuj žádné PC Boost, nebo podobné blbosti. Stáhni si CCleaner a nech pročistit. Jinak na tomhle si moc nové hry nezahraješ.
Zamysli se nad tím trochu. Myslíš že FPS ve hře zvýší nějaký program, který taky spustíš? Bohužel v tvém případě FPS zvýšíš pořízením herní grafiky.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
tu gpu mám přetaktovanou na max mám k ní přidělaný ventilator takže teploty v poho. Herní gpu bych koupil, ale nemám normalní case, ale desktop takže bych musel koupit nový case a se zrojem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Zář 2013 18:47) ---
mě napadlo když jsem přetaktoval gpu že přetaktuju aji cpu ale to se dělá přes bios a nic takového tam není pak se se tu dozvěděl že to nejde protože mám intel motherboard
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Zář 2013 18:47) ---
mě napadlo když jsem přetaktoval gpu že přetaktuju aji cpu ale to se dělá přes bios a nic takového tam není pak se se tu dozvěděl že to nejde protože mám intel motherboard
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Pomuze ti upgrade CPU a GPU
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2