Call of Duty 2-DirectX
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Call of Duty 2-DirectX
Když to zapnu zobrazí se uvodní obrázek jak chlap leží v příkopě a po chvíly se zobrazí nějaká hláška o DirectX prosím jak na to uš sem to i přeinstalovával DirectX i hru.Nevim co s tim ja se na to asi
!!!

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Čaw , nejspíš máš špatnej directX , já mám taky cod a u cd (newím proč) je špatnej directX. Zkus si nainstalovat new directX , stáhni si z netu (doporučuji) directX 9.c , je to zatím nejnovější verze. To , že se ti DirectX přeinstnul , poznáš tím že instalace bude trvat zhruba 3 min, dále na konci instalace bude chtít restartovat comp, pokud tyto kroky při instalaci nevzniknout , je špatný directx. Můžu doporučit directX z hry Need for dpeed most wanted. zatím čaw a dej mi věďet jak to dopadlo 

Co je to život??
Presne directX9c a pokud to ani nezabere tak ti bude nejaka knihovna chybet,ale ne tim spusobem v kompu ale budeposkoz. byva to jedny casta kort u tyhle hry se to stava ale nemuzu si spomenout jaka.A pokud se problem neviresi coz stava zridka tak pak jedine obnova systemu ale pouze jako poslední možnost.
Hodně štěstí a trpělivosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79676
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek