Dobrý den,
včera jsem si stáhnul jako vánoční dárek od steam hru Left 4 Dead 2. Dnes jsem jí spustil, šlo vše ok, ale po 20 minutách online hry mi z ničeho nic napsalo, že nemám připojení k internetu (i když jsem byl připojen) po sléze jsem se chtěl připojit znova k online hraní, ale nepodařilo se mi to. Buď se hra načítala spoustu minut a stejně se nenačetla (napsalo to: vytvoření relace se nezdařilo. Zkontrolujte své připojení). Divný je, když restartuju PC, tak hra znovu běží, ale zase jen těch dvacet minut... Nevíte co stim? :)
Děkuji za rady adakraj
Left 4 Dead 2 online Nejde
Re: Left 4 Dead 2 online Nejde
tenhle problém má více lidí, řekl bych, že prostě nestíhaj servery.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Teď jsem to stáhnul a ani mě to nepřipojí do hry. Hned to napíše Disconnected a bla bla bla.. . Takže chyba je na straně serverů.
Logicky o to byl strašný zájem. Včera tím na několik hodin sundali i store. Servery nezvládly nápor
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
Ešte, že som stihol si to stiahnuť dosť som ušetril ale dosť dlho som to sťahoval..
SamerLP: Nebylo nutný to do 19:00 stáhnout. Stačilo to přidat do knihovny.
Ale těch problémů bylo docela dost. Nějak to ty servery vůbec nezvládaly. No vlastně, dneska bylo online až 7,5 mil. lidí!
Ale těch problémů bylo docela dost. Nějak to ty servery vůbec nezvládaly. No vlastně, dneska bylo online až 7,5 mil. lidí!
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Steam byl včera od 8 hodin večer strašně nepoužitelný. Store, tržiště, aktivity apod. nenačítali aspoň půl hodiny a když už něco z toho načetlo (ať na krátkou chvíli), tak to stejně napsalo Error. Jediné co šlo na Steamu dělat, bylo hrát hry.
Ale zase na druhou stranu, za hru zadarmo se to dalo překousnout na těch pár hodin a stálo to za to (teda aspoň pro některé). 

ja tu hru ani skoro vôbec nepoznám ale tak hadam ma bude baviť ale tak čo nestiahnem ked je free keď som zistil kolko stojí inak tak som si ju hned pridal na steam 

- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já tento problém měl také, stačilo restartovat steam a už mi to jde.
Jo dneska jsem si zahrál. Některé mapy lagovaly, ale jiné byli zas bez problému. Jinak super hra...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3776
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 08:09