2gb ram
Athlon 64 X2 DualCore 2.60ghz
Ge force 9500 GT 2GB
nevíte někdo co s tím? stromy, budovy, postavy, auta se zobrazují ale voda a zem ne
Nezobrazuje se zem ve Far Cry
Nezobrazuje se zem ve Far Cry
Yo Skrill Drop It Hard!!!
Re: Nezobrazuje se zem ve Far Cry
Far Cry ???, systém ??
Ovladače grafiky, divx, nastavení grafiky hry - optimální ........reinstal,...
-----
U jiných her ??
Ovladače grafiky, divx, nastavení grafiky hry - optimální ........reinstal,...
-----
U jiných her ??
Naposledy upravil(a) jaojao dne 12 úno 2014 07:24, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Jednoduchá rada - kup si FarCry 

CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nějakou zajímavou shodou okolností jsem dostal nápad, zkusit FarCry na svém notebooku, abych si otestoval, co zvládne. Stáhl jsem si tedy FarCry, zdůrazňuji DEMO a shledal na monitoru totéž, co ty. Hledal jsem hledal a našel na nějakém fóru, že je potřeba nainstalovat patch 1.4. Zatím jsem to nezkusil a je otázka, zda půjde i na demo, ale možná tobě to pomůže.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Pokud se bavíme o trojce pak...
Je to možné, ale ty patche vyšly určitě později a hra to nedělala..... vyzkoušej klidně i ty patche.. je i 1,5 (přidána master obtížnost)
(já jsem konkrétně 1,4 i 1,5 instaloval minulý týden)
Je to možné, ale ty patche vyšly určitě později a hra to nedělala..... vyzkoušej klidně i ty patche.. je i 1,5 (přidána master obtížnost)
(já jsem konkrétně 1,4 i 1,5 instaloval minulý týden)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Taky mě napadlo asi před rokem bráchovi na slabší notebook nainstalovat Far Cry. Stalo se mi to taky. Patch myslím pomohl.
Ale stejně šel za chvíli pryč, nechápu tu obtížnost, měl jsem to na nejlehčí a absolutně jsem to nezvládal. Přitom už jako kluk jsem to hrál a v pohodě.
Ale stejně šel za chvíli pryč, nechápu tu obtížnost, měl jsem to na nejlehčí a absolutně jsem to nezvládal. Přitom už jako kluk jsem to hrál a v pohodě.
Až ji pojedeš po xx-té tak pochopíš 

Co přesně se stane? Bude snad zase lehká jako byla dřív..?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Sárneme pánové... Ruce jsou pomalé a rozklepané, oči vidí kulový... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No tak u mě to snad ještě nehrozí.. 

Já jsem hrál Far Cry už jako malej a tenhle problém jsem nikdy neměl ale, jako pařba to byla super a podle mě Far Cry je nejlepší ale 2 a 3 už se, mi tak nelíbí protože daly prič hlavního hrdinu a taky, monstra třeba bazukáče ale dabing je tam fakt hustej třeba mám kůlku s tvím jménem fakt super doporučuji kouput tet to asi stojí asi 200 Kč nebo tak nák.
Chybama se člověk učí.