Steam, Origin a další po přeinstalaci
Re: Steam, Origin a další po přeinstalaci
Hlavně pozor na to, že ne všechny hry podporují online zálohování uložených pozic, takže si zjisti jestli to umí!
uložene pozice se ukladají jen na MP v Singleplayer-u ne
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
a když si ty hry zálohuju, pred preinstalaci a pridam k Vistě W7 tak mi půjdou nainstalované hry pustit jen ve Vistě, ale ty přes Steam, které bych si zálohoval bych mohl (když jsou HDD pro oba OS stejné) hrát na obou OS, ne ?
A proč máš na PC W7 i Vistu? Nepřijde mi to moc logické...
Můžeš je hrát na obou os.
Můžeš je hrát na obou os.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám na Steamu 132 her a na Originu 4. Vždycky jsem si zkopíroval bokem složku steamapps a OriginGames z Program Files a zálohu savů v Dokumetech a pak po reinstalaci jen všechny složky nakopíroval na jejich místo zpátky a vše šlo bez problémů. U Steamu se spustila jako by rychlá instalace a všechny hry okamžitě jako by stáhla a u Originu stačilo na hry kliknout pravým a dát opravit instalaci a vše jelo bez problémů. Takhle jsem to udělal už asi 3x a nikdy jsem neztratil ani savy.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
ok, díky a ještě prosím o rychlou odpověď (pokud možno ještě dnes) když si ke svstemu win vista pridam jeste win 7, hry zazalohuju, jak memphisto popsal, budu pak ty hry moct hry na obou windowsech? popřípadě co musím udělat aby to šlo a ještě jedna, když bych měl 2 windowsi, programy ktere jsou kompatabilni pujdou spustit taky na obou ? diky moc za odpoved predem
EDIT:a ještě jedna, půjde mi NFS Undeground 1 pod 7-64-bit?
EDIT:a ještě jedna, půjde mi NFS Undeground 1 pod 7-64-bit?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mělo by to jít na obou Win. Jen nesmí běžet současně, což nepojede, když máš dual boot. A ten underground by mohl jet. Přinejhorším v režimu kompatibility
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
ok, děkuju za odpověďi, hodně mi pomohly, ještě to nechám otevřené, kdybych něco potřeboval
snažím se zálohovat LA Noire a při zálohování jednoho souboru se ukáže:soubor je pro cílový systém souborů příliš velký
co s tím?
budu to pak moct opravit z disku až to po přeinstalaci zase přesunu?
co s tím?
budu to pak moct opravit z disku až to po přeinstalaci zase přesunu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobně je větší než 4 GB a kopíruješ jej na disk s file systémem FAT32. Je tak?
Přesně, co s tím?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
počky ty hry by se ti mělo uložit na steamu na tvojem učtu když se přihlásiš za tvuj učet ty hry by tam měli být ale myslim že znova instalovat ale nevim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2698
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-
-
- 2
- 4040
-
od Zivan