Battlefield 3 - zmizela mapa Stoky Vyřešeno
Re: Battlefield 3 - zmizela mapa Stoky
Tak uvidime. Jestli to vubec s 550Ti rozjedu. Doufam, ze bude zase neco jako premium.
Battlefield 3 prý využil necelých 30% Frostbitu 2. Battlefield 4 má využít něco málo přes 70%. Jestli je tohle pravda, tak to bude úplně jiná liga a už nepůjde zničit jenom jeden nascriptovaný barák, jako je to v BF3, ale zničíš naprosto všechno. Bude to docela záhul pro počítač. 

Tak tohle me ale přsně štve. Člověk si koupí PC a aby za 2 roky měnil. Tak snad aspoň na medium to snad rozjedu. Nikde jsem nenašel ani náznak HW požadavků
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PC a komponenty jsou spotřební zboží, takže nemůžeš počítat s tím, že postavíš PC za 15 tis a bude sloužit 10 let. Jinak na BF4 se těším, ale po zkušenostech s BF3 si po vydání chvíli počkám, abych nedopadl jako s BF3. Koupil jsem za vyšší cenu limitovanou edici a oni pak ještě přišli s premium... BF mám rád, ale už jsem ho dobrý měsíc nepustil.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nečekám, že bude držet 10 let, ale někdy je to přehnaný. Každopádně swi taky počkám na premium. Za kolik si kupoval limited edition?
Někdy můžem střelit - PC help klan :) , ale taky to moc nezapínám.
Někdy můžem střelit - PC help klan :) , ale taky to moc nezapínám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tu cenu už netuším. Bral jsem to společně s dalšími komponentami, ale celkem jsem za BF3 i s premium dal něco kolem 3 tis. Premium jsem kupoval na Originu za 50 E. BF3 na CZC. Do té čety se přidám a můžeme dát hru.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tak to je dobrá pálka. OK, třeba se přidá ještě HAFcool. Tak si mě přidej na originu : CZ_diviNe a někdy něco zahrajem. Jenom jsem teď dost zaneprázdněn. Škola, autoškola.. no prostě se furt učím :)
JJ chce to počkat .Já koupil BF3 v akci půl roku po vydání hry za 800 kč a premium taky za 800 kč.Celkově tedy 1600 kč, což je na tak obsáhlou hru včetně těch 4 data-disků pěkná cena.
Naposledy upravil(a) Petison dne 05 bře 2013 10:32, celkem upraveno 1 x.
A já dostal BF premium za 1200. Hle, další hráč.
Můžu si tě taky přidat? : )
Určitě. Někdy střelíme. Já teď musím na přednášku. Tak se nějak popřidáváme navzájem a pak pořádně zahrajem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Upgrade PC pro Battlefield 6
od Warrior4CZ » 27 srp 2025 15:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2675
-
od windroid2