GTA V - Preview
Re: GTA V - Preview
GTA IV byla snad nejhůř zoptimalizovaná hra co vyšla na PC...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Já vím, já vím, Doufám že V bude dobrá, jenom mě zajímá jaký tam bude systém teleportu, protože mapa má být hnusně velká.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Ten teleport má být, že se "ptřevtělíš" do té jiné postavy za kterou můžeš hrát (3 postavy+tvoje z mulťáku)...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Tak to je zajámavé :/
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Podle Polygonu je při hraní občas patrné stáří současných konzolí, zejména při letu s letadlem, kdy v dálce vyskakují modely a textury v nízkém rozlšení. Nelíbily se jim ani obličeje tváří postav při samotném hraní, které jsou prý o třídu horší než v trailerech, což může být stářím předváděné verze.
Tohodle se ale trošku bojím. Že to prostě tady takhle přechválí a ve finále to bude jen suchý odvar..
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná