Dobrou strategii?!
Re: Dobrou strategii?!
Pokud ti nevadí, že je hra starší a chceš si opravdu otestovat svoje strategické dovednosti, tak bych doporučil dva díly tahových strategií Steel panthers. Díl World at war je z druhé světové, a díl Main battle tank je od roku 1946 až po nějaký rok 2015.
Stronghold crusader sice tam nejsou roboti ale středověk ale je to velice dobrá strategie,ruzne mapy mnoho vojaku ,staveb, doporučuji...
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Albert Einstein
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Empire Earth I a II, vyzkoušel bych i nové Company og Heroes II. Teď na Steamu na 9 dní beta zadarmo k vyzkoušení. Fakt to vypadá luxusně...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dawn of war 40000 starcraft 2 pokud tolik nelpíš na robotech zkus age of empires zkus age of mythology s datadiskem and titans.
Comand and conquer generals to je spíš strategije čína vs amerika vs gla to je takoví pouští národ zamněřen na bio zbraně.
Zkus warcraft 3 , Rise of nations gold od středověku do moderní doby neviditelných letadel. dune 2000 ty jsem hrál ale tam moc roboty nepotkáš ale slyšel jsem že je eště novější a tam už roboti jsou ale nevím.
Comand and conquer generals to je spíš strategije čína vs amerika vs gla to je takoví pouští národ zamněřen na bio zbraně.
Zkus warcraft 3 , Rise of nations gold od středověku do moderní doby neviditelných letadel. dune 2000 ty jsem hrál ale tam moc roboty nepotkáš ale slyšel jsem že je eště novější a tam už roboti jsou ale nevím.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No a málem bych zapomněl na dle mě hooodně dobrou strategii, která by tvé požadavky i splňovala a to Red Alert 3
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto: To raději Red Alert 2, dokonalá hra.
Zkus AirMech, F2P najdeš např. na Steamu, osobně jsem hru nezkoušel ale tvé požadavky by splnit mohla 

Shogun: Total War, nebo Napoleon: Total War. Pokud máš Steam, tak teď nově Company of Heroes (Open beta), která je ještě na 9 dní zdarma..
Dik mooooc chlapy za tipy!!O Shogun:TW jsem toho hodne cetl a hra mela 9 z 10 temer na kazdem hernim portalu takze nejspis pujdu do ni.Napoleon nebo Rome to jsou totozne hry s Shogunem??Cumel jsem na YT a prislo mi ze hry se lisi pouze letopoctem a narodnosti samozrejme..Je to tak??
- MasterOfShadow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Z vlastní zkušenosti už zmíněné company of heroes :)
Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65
Procesor :Athlon X4 750K
Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB
Zdroj : Seasonic SS 500 ET
Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Procesor :Athlon X4 750K
Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB
Zdroj : Seasonic SS 500 ET
Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
MichalZR píše:Dik mooooc chlapy za tipy!!O Shogun:TW jsem toho hodne cetl a hra mela 9 z 10 temer na kazdem hernim portalu takze nejspis pujdu do ni.Napoleon nebo Rome to jsou totozne hry s Shogunem??Cumel jsem na YT a prislo mi ze hry se lisi pouze letopoctem a narodnosti samozrejme..Je to tak??
Jsou to pokračování v jiných dobách a drobet zdokonalené ...
Podle mě je nejlepší hra ze serie Total War díl Medieval 2. Začal bych od něj.