Minecraft Technic Launcher Vyřešeno
Re: Minecraft Technic Launcher
A na tom to jako hraješ? Patrně ti to asi jede na integrovanou grafiku místo té od Nvidie...
nebo malé Ramek propoušti JAVA v Minecraftu
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Určitě to je tou grafikou plno lidí s tím má problém i já jsem se s tím setkal.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=36&t=85478
Tohle kdysi pomohlo mě tak snad ti to pomuže da to víc ramky do HRY
Tohle kdysi pomohlo mě tak snad ti to pomuže da to víc ramky do HRY
Computer Settup
Snížit rednder distance, grafiku nastavit všude na fast, alokovat si v Launcheru víc RAMky...
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
Launcher jo, ale opravdu jede i ta hra na tu GPU? Nevím nikdy jsem neměl nějaký TL.
A hra jede přes nVidii nebo přes integrovanou grafiku? Dám ti takový doporučení:
Jdi do ovládacího panelu nVidia, tam dej Spravovat 3D nastavení -> Globální nastavení a tam vyber preferovaný graf. procesor -
vysokovýkonný procesor nVidia a potvrď. Pak zapni hru a řekni, na kolik FPS běží.
Jdi do ovládacího panelu nVidia, tam dej Spravovat 3D nastavení -> Globální nastavení a tam vyber preferovaný graf. procesor -
vysokovýkonný procesor nVidia a potvrď. Pak zapni hru a řekni, na kolik FPS běží.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Aha tak přecijen je tam nárůst výkonu. Hra Ti předtím neběžela na nVidii, teď už běží.
Ale zas tolik to nepomohlo. Asi budeš moset ulevit z detailů - něco tě prostě brzdí.
Ale zas tolik to nepomohlo. Asi budeš moset ulevit z detailů - něco tě prostě brzdí.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak z těch screenů vidím, že dost věcí už máš povypínaných nebo daných na nižší nároky. To je dost zvláštní.
Procesor (i5 3210M) by měl MC utahat bez problému. V performance settings zkus zapnout smooth fps a v tom
běžným nastavení stáhni smooth lighting na minimum. Hraješ doufám s připojeným adaptérem, že jo?
Mě prostě příjde, že hra nevyužívá plnej výkon ntb. Jdi zas do ovl. panleu nVidia, tam klikni v menu na položku Plocha ->
Zobrazit ikonu aktivity jednotky GPU v ozn. oblast. Pak se ti dole v ozn. oblasti objeví ikona připomínající čip.
Ta je buď šedá, nebo zelená podle aktivity nVidie.
Zapni hru a začni hrát nějaký svět. Je ikona zelená? Když na ní klikneš, zobrazí je programy spuštěné na nVidii. Je tam hra?
Procesor (i5 3210M) by měl MC utahat bez problému. V performance settings zkus zapnout smooth fps a v tom
běžným nastavení stáhni smooth lighting na minimum. Hraješ doufám s připojeným adaptérem, že jo?
Mě prostě příjde, že hra nevyužívá plnej výkon ntb. Jdi zas do ovl. panleu nVidia, tam klikni v menu na položku Plocha ->
Zobrazit ikonu aktivity jednotky GPU v ozn. oblast. Pak se ti dole v ozn. oblasti objeví ikona připomínající čip.
Ta je buď šedá, nebo zelená podle aktivity nVidie.
Zapni hru a začni hrát nějaký svět. Je ikona zelená? Když na ní klikneš, zobrazí je programy spuštěné na nVidii. Je tam hra?