Tenhle víkend jsem se kouknul na BF4 a musím říct, že je to pro mě asi největší zklamání z očekávaných her zatím. SP kampaň strašná. Hra se skoro pořád odehrává na stejných místech, využítí vozidel je nulová a MP mapy jsou otřesné. S velkou radostí se vracím k BF3.
Kdybych měl hodnotit BF4 tak: 5,5/10
Battlefield 4 vs COD GHOSTS
Re: Battlefield 4 vs COD GHOSTS
BF 4 je stejný jako BF 3 takze nechapu tve hodnocení -_- Jen tam přidali další moznosti :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Já jsem chtěl zkusit ten COD Ghost jenomže po recenzi na RE-PLAY mě chuť přešla jinak jsem taky zkoušel betu BF4 a taky jsem se vrátil k BF3. Jak bylo psáno výše obojí bylo udělaný jen pro nahrabání peněz.
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
Recenze na RE-PLAY byla špatně udělaná. Nedělal jsi recenzent, ale nějaký video tvůrce FlyGunCZ. Zde je o něco lepší recenze : https://www.youtube.com/watch?v=xVL3eVjUzQY
"Na šílence.Na rebely.Protože lidé, kteří jsou dost šílení na to, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří ho mění."
-Steve Jobs
-Steve Jobs
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A co že ji nedělal recenzent? Aspoň to byl objektivní názor hráče
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
No ano. Ale recenzenti dělají recenze bez předsutků. Recenzet nekouká no to co si hře myslí ostatní a jdou recenzovat s čistým štítem. Normální hráč má v hlavě pomluvy co jsou na internetu. Například : MP nenabízí žádné novinky. Což není pravda. Jedna ukázka zkoukni recenzi re-playe a herního pořadu Indian a najdeš rozdíl :) Neřikám že je hra dobrá sám jako fanoušek COD bych dal 7/10, ale je tam vidět pár chyb což i Re-Play omluvil :)
"Na šílence.Na rebely.Protože lidé, kteří jsou dost šílení na to, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří ho mění."
-Steve Jobs
-Steve Jobs
Recenzent může být ovlivněn je to přece člověk a indian a replay je ovlivněn recenzentem hodne :)
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
CODka jsou furt stejné , zdá se mi že jdou ke dnu dost se horší, Battlefield 4 na 100%
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pokud chceš realitu a co nejvíce možností tak BF...
pokud ti jde o klasické zastřílení bez tanků, letadel, ničení budovat atd tak COD...
PS: BF hraje víc lidí
pokud se bavíme o platformě PC
pokud ti jde o klasické zastřílení bez tanků, letadel, ničení budovat atd tak COD...
PS: BF hraje víc lidí

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků