Škodí mi hra minecraft v PC?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Škodí mi hra minecraft v PC?
Ne ziadne lp netocim mna ta ani nezaujma
Minecraft je velice nebezpečná věc! Ať je zakoupen a nebo Warez ! Studio Mojang totiž vynalezlo geniální Technologii, díky které ti z mozgu udělají jednu bílou věc, závislou na jejich produktech! Dřív nebo později do této ,,hry,, začneš investovat reálné peníze... Ale naštěstí při 83% případů antiviry v tvém mozgu po cca roce virus objeví a z bílého objektu udělají zase mozek...
Musím si z Minecraftu prostě vystřelit... 9 měsíců života + cca 1500,- mě tato hra stála... Za Server+Origo MC
Plně souhlasím se ségrou!!!
Musím si z Minecraftu prostě vystřelit... 9 měsíců života + cca 1500,- mě tato hra stála... Za Server+Origo MC
Plně souhlasím se ségrou!!!
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná jak pro koho...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No vidis, me wowko stoji 3600 rocne a nemyslim si, ze by mi nicilo zivot... 
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk

deniszeliezka píše:Toto iste mi hovorila sestraAle od nej to znie jak od retarda
Třeba si o tobě ona myslí totéž, a proto svůj styl vysvětlování přizpůsobuje tvé předpokládané úrovni

Máš v počítači kvalitní a aktualizovaný antivir? Tím to před instalací důkladně projeď, a po instalaci před prvním spuštěním také. A ten virustotal.com co ti tu radí je velmi dobrý web, protože existuje jen málo virů, které takový nával několika desítek antivirů současně neodhalí. Takže tím začni, než se zase budeš hádat se sestrou.
Stejně bys udělal lépe kdyby sis místo čumění na MC s ní (tou sestrou) zahrál třeba Dámu, nejen pro svůj mozek ale i pro vaše vztahy, s výhledem do budoucna

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
faraon píše:deniszeliezka píše:Toto iste mi hovorila sestraAle od nej to znie jak od retarda
Třeba si o tobě ona myslí totéž, a proto svůj styl vysvětlování přizpůsobuje tvé předpokládané úrovni![]()
Máš v počítači kvalitní a aktualizovaný antivir? Tím to před instalací důkladně projeď, a po instalaci před prvním spuštěním také. A ten virustotal.com co ti tu radí je velmi dobrý web, protože existuje jen málo virů, které takový nával několika desítek antivirů současně neodhalí. Takže tím začni, než se zase budeš hádat se sestrou.
Stejně bys udělal lépe kdyby sis místo čumění na MC s ní (tou sestrou) zahrál třeba Dámu, nejen pro svůj mozek ale i pro vaše vztahy, s výhledem do budoucna
Dámu?...se sestrou???...kolik je Ti?

Ale no tak, zase tak špatný nápad to není. Zajímalo by mne co by na tento topic říkala ona :)
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 23 úno 2014 18:00, celkem upraveno 1 x.
a ešte pokiaľ ten warez Minecraft nerobí nejaké veci a tak nechaj ale cez tu stránku skontroluj to aj tak...
ale keď ti padne windows 

No ono podle tvýho vyjadřování není poznat že si teenager, a malý děti si běžně hrajou se sestřičkama a bratříčkama rodiný hry 

Just Fucking Google It!