Škodí mi hra minecraft v PC?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

deniszeliezka
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Škodí mi hra minecraft v PC?

Příspěvekod deniszeliezka » 23 úno 2014 00:33

Ne ziadne lp netocim mna ta ani nezaujma

Reklama
HugeNigga
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod HugeNigga » 23 úno 2014 01:13

Minecraft je velice nebezpečná věc! Ať je zakoupen a nebo Warez ! Studio Mojang totiž vynalezlo geniální Technologii, díky které ti z mozgu udělají jednu bílou věc, závislou na jejich produktech! Dřív nebo později do této ,,hry,, začneš investovat reálné peníze... Ale naštěstí při 83% případů antiviry v tvém mozgu po cca roce virus objeví a z bílého objektu udělají zase mozek...

Musím si z Minecraftu prostě vystřelit... 9 měsíců života + cca 1500,- mě tato hra stála... Za Server+Origo MC
Plně souhlasím se ségrou!!!
Můj PC :P - Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 23 úno 2014 09:16

1500 za 3/4 roku? To není moc.
Just Fucking Google It!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 23 úno 2014 09:49

Možná jak pro koho...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

CatalystCZ
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod CatalystCZ » 23 úno 2014 09:56

No vidis, me wowko stoji 3600 rocne a nemyslim si, ze by mi nicilo zivot... :-D

Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 23 úno 2014 09:58

deniszeliezka píše:Toto iste mi hovorila sestra :D Ale od nej to znie jak od retarda :D

Třeba si o tobě ona myslí totéž, a proto svůj styl vysvětlování přizpůsobuje tvé předpokládané úrovni :lol:

Máš v počítači kvalitní a aktualizovaný antivir? Tím to před instalací důkladně projeď, a po instalaci před prvním spuštěním také. A ten virustotal.com co ti tu radí je velmi dobrý web, protože existuje jen málo virů, které takový nával několika desítek antivirů současně neodhalí. Takže tím začni, než se zase budeš hádat se sestrou.

Stejně bys udělal lépe kdyby sis místo čumění na MC s ní (tou sestrou) zahrál třeba Dámu, nejen pro svůj mozek ale i pro vaše vztahy, s výhledem do budoucna ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

CatalystCZ
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod CatalystCZ » 23 úno 2014 10:23

faraon píše:
deniszeliezka píše:Toto iste mi hovorila sestra :D Ale od nej to znie jak od retarda :D

Třeba si o tobě ona myslí totéž, a proto svůj styl vysvětlování přizpůsobuje tvé předpokládané úrovni :lol:

Máš v počítači kvalitní a aktualizovaný antivir? Tím to před instalací důkladně projeď, a po instalaci před prvním spuštěním také. A ten virustotal.com co ti tu radí je velmi dobrý web, protože existuje jen málo virů, které takový nával několika desítek antivirů současně neodhalí. Takže tím začni, než se zase budeš hádat se sestrou.

Stejně bys udělal lépe kdyby sis místo čumění na MC s ní (tou sestrou) zahrál třeba Dámu, nejen pro svůj mozek ale i pro vaše vztahy, s výhledem do budoucna ;-)

Dámu?...se sestrou???...kolik je Ti? :-D To u dnesnich teenageru nepripada v uvahu :-D

Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 23 úno 2014 12:07

Ale no tak, zase tak špatný nápad to není. Zajímalo by mne co by na tento topic říkala ona :)
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 23 úno 2014 18:00, celkem upraveno 1 x.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 23 úno 2014 12:12

a ešte pokiaľ ten warez Minecraft nerobí nejaké veci a tak nechaj ale cez tu stránku skontroluj to aj tak... :D ale keď ti padne windows :D

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 23 úno 2014 14:43

No ono podle tvýho vyjadřování není poznat že si teenager, a malý děti si běžně hrajou se sestřičkama a bratříčkama rodiný hry :-D
Just Fucking Google It!

Zpět na “Hry”