petr22.. s tou konkurenci jsem to myslel tak ze widlajz bere moje negativni komentare jako utok proti nemu z hlediska konkurence... viz topic v popisu.. pritom jsem pouze chtel upozornit na tyto nezanedbatelna rizika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Levnější Battlefield 4, Premium a další Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Levnější Battlefield 4, Premium a další
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a samozrejme ze to neni legalni a v rozporu s pravidly i zakony sluzby origin, EA vydavatelstvi i samotnych zemi... to ze ti to nikdo neodhalil neznamena ze to tak muze byt a osobne si myslim, ze i sireni tohoto postupu je nelegalni !! ber to pouze jako varovani a ne utok proti tobe, dekuji
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Ok díky :), raději to tedy smáznu.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750