Ktorý assassin je najlepší? Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

morik242
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Ktorý assassin je najlepší?

Příspěvekod morik242 » 11 pro 2014 14:23

Nejlepší AC díly jsou díly s Eziem (2, BrotherHood, Revelations), ale pak (ne, že by to bylo nějak špatné) už to nebyl ten asasín, kterého jsem čekal. Nechci nic říkat proti 4ce, 3ce a Rogue, protože jsou to všechno úžasné hry (Rogue je spíš takový přeskinovaný Blag Flag, to neznamené, že je nějak špatný - je taky super jako všechny díly. [Ano Liberation není právoplatný díl]), ale při porovnání s Dvojkama to je prostě jiné kafe.

Mimochodem, jak psali o tom hodnocení od Lamy - Myslím, že je to každýho věc jak to udělá, ale prostě dát 4ku před Ezia není moc dobrý nápad, protože jak už psal martmix 2ku zatím nic nepřekonalo (ať v prodeji tak příběhu, nebo dokonce z požitku hraní.)

Lama - Shadow of Mordor mě nějak moc neoslovilo - není to ani moc jako ze středozemě, ale brát ti to nebudu (Když se ti to líbí tak jenom dobře)
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain

Reklama
Lama6543
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Lama6543 » 11 pro 2014 14:27

Nejlepší AC díly jsou díly s Eziem (2, BrotherHood, Revelations), ale pak (ne, že by to bylo nějak špatné) už to nebyl ten asasín, kterého jsem čekal. Nechci nic říkat proti 4ce, 3ce a Rogue, protože jsou to všechno úžasné hry (Rogue je spíš takový přeskinovaný Blag Flag, to neznamené, že je nějak špatný - je taky super jako všechny díly. [Ano Liberation není právoplatný díl]), ale při porovnání s Dvojkama to je prostě jiné kafe.

Mimochodem, jak psali o tom hodnocení od Lamy - Myslím, že je to každýho věc jak to udělá, ale prostě dát 4ku před Ezia není moc dobrý nápad, protože jak už psal martmix 2ku zatím nic nepřekonalo (ať v prodeji tak příběhu, nebo dokonce z požitku hraní.)

Lama - Shadow of Mordor mě nějak moc neoslovilo - není to ani moc jako ze středozemě, ale brát ti to nebudu (Když se ti to líbí tak jenom dobře)

Každého baví něco jiného a mě třeba bavil víc Black flag, jak 2+ . Jinak můj seznam je naprosto v pořádku přece jen je to můj seznam.
Je to jako bych napsal že mam radši řízek než špagety a ty si napsal že to není moc dobrej nápad.
A shadow of mordor mě baví rozhodně víc než AC: unity.

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 14:29) ---

A taky tam mám napsáno pirate´s creed. Já tu hru neberu jako assassina ale ten název to má tak proč tomu nedat 2 místo když me to bavilo skoro nejvíc.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit

morik242
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod morik242 » 11 pro 2014 14:37

Nic ti z toho neberu, je to tvůj seznam (jak jsi napsal), ale pouze jsem říkal, že mě se to nejeví jako dobrý nápad. Mě taky Black Flag bavil, dohrál jsem ho na 97% synchronizace, protože k tomu prostě sedneš a jentak tě to nepustí.

a srovnávat Shadow of Mordor s AC:U je jako srovnávat LoL a Dotu - nikdy se neshodneme. (Mě osobně by byl blíž ten SoM, ikdyž si možná protořečím s předchozím příspěvkem, ve kterém jsem napsal, že mě SoM nechytil. Je ale lepší [Zase můžeme spekulovat] z mého pohledu než Unity.])

Mimochodem, teď jsem někde četl o Dvou dalších asasínech - Rising Sun a Victory - které by "měli" vyjít v roce 2016, ale jestli vyjdou to je zatím ve hvězdách.
- Mark Twain

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 11 pro 2014 14:39

No shadow of mordor ma celkom zaujalo videl som jedno video také krašie na youtube nevyzerá to zlá hra... a čo som písal ten dead space je dobrá aj prvá časť? lebo naozaj 0,29€ centov za hru ktorá inak stojí 10€ je vynikoš cena :D

A ešte nemáte niekto skúsenosti so stránkou http://www.gamesale.sk/ ? lebo chcem si tam kúpiť Euro Truck Simulator 2 a ten Dead space asi... ale či to nie je nejaký podvod nemaô by byť že?

morik242
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod morik242 » 11 pro 2014 14:44

když je to za 0.29€ tak to kup, ikdyby tě to nebavilo, tak jsi nevyhodil x€ do koše. Na GameSale, jsem jednou nakupoval - a nic se mi nestalo, takže to (nejspíš) podvod není. Dokonce podpora je ochotná si s tebou popovídat.

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2014 14:47) ---

Osobně, když jsem nakupoval mimo Steam, uplay etc. tak vždy tady - http://www.muve.cz/zimohrani-2014 - třeba na létohraní jsem tam utratil asi 1500, ale asi za 40 her.
Naposledy upravil(a) morik242 dne 11 pro 2014 14:48, celkem upraveno 1 x.
- Mark Twain

Lama6543
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Lama6543 » 11 pro 2014 14:47

O assassinovi v japonském prostředí se spekuluje dlouho :) Tak třeba ubisoft nakonec dá (už bylo na čase) na hráče a jeden takový nám udělá :D
Jinak z AC victory prý "unikly" screeny (Každý ví že je ubisoft vypustil sám) když tak tady je o tom článek + pár screenů.

S gamesale.sk zkušenosti nemám ale předpokládám že to bude to samé jako gamesale.cz, cena dobrá ale komunikace vázne ale pokud ti nevadí delší čekací lhůta tak to tam kup. ( Já jsem čekal asi 10 hodin už jsem přestával věřit že klíč přijde )
16 GB ram
Win 8.1 64bit

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 11 pro 2014 14:50

dobre ďakujem za informáciu lebo naozaj sa to oplatí je to lacné... niekedy sa naozaj cez steam neoplatí kupovať hry lebo nájdem ich x lacnejšie :D
inak a hra PayPay2 je jaká a zvladol by ten počtíač payday? lebo cez prázdniny som si kupoval CS:GO a ešte som mal zostatok a kúpil som si PayDay:The Heist takže to ešte mám ale nehral som to lebo na mojom notebooku to nie je možné...
to kedy mi príde klúč je mi jedno hlavne že príde lebo za tú cenu je naozaj jedno kedy mi príde klúč.

Lama6543
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Lama6543 » 11 pro 2014 14:56

Payday 2 je docela dobrá hra. Ale omrzí děláš tam furt to samé. Ty DLC bych nekupoval.
Naposledy upravil(a) Lama6543 dne 11 pro 2014 15:01, celkem upraveno 1 x.
16 GB ram
Win 8.1 64bit

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 11 pro 2014 14:59

ešte ma napadá hra Crysis.... počul som o nej dosť ale zaujíma ma či je dobrá...

taipan_
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod taipan_ » 11 pro 2014 15:23

SamerLP: Co si představuješ pod pojmem "je dobrá"? Vyhledej si recenze, tam tu hru budeš mít zhodnocenou z více pohledů, technické zpracování, jak se to hraje, příběh... + u většiny herních portálů je i veřejná diskuze, takže tam jsou i názory hráčů.

DanCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod DanCZ » 11 pro 2014 15:41

Podle mě je nejlepší 3, ale jestli máš radši boje na lodi tak bych volil 4, unity bych nebral

TheEffectex
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod TheEffectex » 11 pro 2014 20:02

Crysis 1 a 2 jsou perfektní! Fakt stojí za zahrání, ta hra je fakt pecková, jedna z nejlepších her podle mě :)
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit

Zpět na “Hry”