World of warcraft Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Mutantmass
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: World of warcraft

Příspěvekod Mutantmass » 31 kvě 2015 23:14

Koukám že se tu rozjela docela diskuze :D No já půjdu asi na twinstar cata. Vzhledem k tomu že tam hrajou češi se mi to docela hodí :D Vždycky jsem hrál na vyšším ratu takže nemám skill v tom jak skilit profese a podobně takže aspoň bude koho prudit s otázkama :D

Reklama
janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod janekdeeste » 04 čer 2015 12:32

Existuje pouze jeden free server, kde si zahraješ dobře a to je Twinstar. Wotlk je tam full scripted a cata jede taky dobře. Jediné co je blbé, že to jsou již staré expanze. Molten stojí za hovno. Na pvp pak možná warmane - blackrock, bývalý AT.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 04 čer 2015 13:43

a cata jede taky dobře.

Noooo, priznajme si, Twinstar je plný bugov, ale je to jeden z tých lepších serverov :-)

janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod janekdeeste » 04 čer 2015 14:10

Populace tam je, je to blizzlik, takže kdo na to má čas, tak ideální. Já hraju pouze pvp na wotlku, takže jedině Warmane (Molten) - blackrock, nebo se teď chystá na deffenderu cross realm...říká se tomu bugfender, ale pro srandu to je dobré.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6

Marduk
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Marduk » 04 čer 2015 14:30

Přiznejme si to WoW zrovna moc o PvP není. Je hlavně o PvE a pokud 3/4 věcí z PvE na free serveru nefungujou tak je to dost na hovno že. 8)

Jinak musíš pořídit původní hru a všechny datadisky abys mohl hrát na oficiálních serverech. Za ofi servery jsou měsíční poplatky abys mohl hrát.
CPU: i7-3770k
GPU: Gigabyte GeForce GTX 770
RAM: 2xG.SKill F3-12800CL9D-8GBXL
PSU: Corsair HX750
HDD: 2xWD Caviar Black FZEX 1TB
SSD: Crucial BX100 250GB
MB: ASUS P8Z77-V PRO
CASE: CoolerMaster HAF X
Monitor: BenQ XL2420T, BenQ GL2460HM

janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod janekdeeste » 04 čer 2015 14:42

Pardon? WoW není o PVP? Nevím přesně jaké WoW hraješ, ale právě, že WoW má asi nejlepší setup a nastavení pro pvp co se týká všech MMORPG jaké kdy vyšli..člověk musí opravdu hru ovládat a rozumět jí, o skillu a samotných classach nemluvě...PVE je sice parádička, ale většina free serverů je zabugovaných a mají zde svoje vlastní úpravy taktik na jednotlivé dungy/raidy a to stojí za nic.

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 04 čer 2015 15:09

Jn, wow je dosť o PvP a práve PvP mi nikdy vo wowku nešlo :D Bohužiaľ, Twinstar má od prechodu na Hyperion zapnuté PvP, čo ma za čias keď som hrával WoW strašne sralo..
Človek expí na leveli 30, sere sa s mobkou a príde 85tka, čo si musí honiť ego, zabije ťa jedným spellom a môžeš sa trepať opäť od hrobu na to miesto dobrých pár minút... d(-_-)b
Osobne som skôr mierumilovný hráč a mnoho-krát na to doplácam :D

CharlieTheONE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod CharlieTheONE » 04 čer 2015 15:22

nevím ja hrál na twinu naposled na TBC ze začátku .... populace celkem dost dead ... byl jsem rád jak jsme složily páteční Night Run BT :D ... Molten = Nově warmane byl dobrý avšak pouze na low XP-ratech ... jinak PvP tam bylo v základu lepší než na nějakých Fun/Instant serverech z ČR.

Avšak každý preferuje jiné servery ... mě vždy šlo o velkou populaci s world PvP + PvP na lepší urovni a low Xp-rate.

jinak co jste preferovali za class nejčastěji ? Já vždy Warriora a posléze FDruida někdy Affi locka.

janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod janekdeeste » 04 čer 2015 15:30

Když si low level a jedeš leveling, tak si můžeš pvp odflagnout ;-)

Twinstar se od TBC asi dost změnil, 4k ppl online každej den mluví za vše.

Warmane je dobrej teď na blacrock realmu- je to z AT setup a hrajou tam top lidi, i když je to už zastaralí expanze. (wotlk)

Warrior je insane na všech expanzích kromě Cata, tam ho posrali totálně. Na pandách mašina a WoD netuším, ale prý to není žádná sláva odebrali mu 3 stance a má pouze jeden.

Fdruid je dobrej na wotlk a výbornej na Cata i pandách, Alock se na wotlku moc nejezdí spíš destro a je to hodně skillcap classa.

Vždy platilo pravidlo skill>class, takže těžko říct co je op. Viděl jsem furi mage si vyndat full warra. Je to o nahraných hodinách v aréně a znalost celkového pvvp systému.

Fmage je asi jedna z nejzabavnějších class na wootlku, skillcap velký, ale odměna skvělá...nemá víceméně counter.

CharlieTheONE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod CharlieTheONE » 04 čer 2015 16:14

Fmage je na každé Expanzi OP :DD ... prostě v lepších rukách stím jde v Arence vydržet hodně dlouho.

Stím warem máš pravdu proto hraju sem tam už jen Fdruida na WoD jinak .. affi byl vždy takovou neznámou v Arénkách a to je jeho výhoda.

Lock teď na WoDu obecně je celkem dost slušná class ... jinak systém je teď broken dost stím jak si lze kupovat herní čas za golldy a naopak.

Podle mě by to měl blizzard už s WoW zabalit svoje nej léta už to má zasebou ... a měli by se zaměřit na novou MMORPG ... ale beztakk nemaj žádný nápad tak furt digujou prachy na expanzích ..

janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod janekdeeste » 04 čer 2015 16:17

Něco se šuškalo, že přijde něco jako WoW 2, novej engine atd. Ale co já vim...WoW se bude dlouho držet na privat serverech a pokud to blizz už nebude nijak hrotit, tak možná budou stát za to...další expanze bude podle mě příští rok nebo za dva...WoD není kde zkusit, jediněj free server, kterej jede je Ashran..ale vše dosraný...Garison prý ale funguje :D

CharlieTheONE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod CharlieTheONE » 04 čer 2015 16:25

Garison mě naprosto nejvíc z celého WoD sere ... kdyby to bylo aspoň nějak automatizované :/ ..... Jinak free servery na tom budou furt stejně dokud nebudou mít Emulátor nebo Core Zdroj od blizzardu tj. nikdy nebudou na takové úrovni

Zpět na “Hry”