Lineage II - nejde spustit Vyřešeno
Re: Lineage II - nejde spustit
Co presne ti to pise??A kde hrajes??Na jakym servru???A nevim zvukovka jestli pomuze...Nic jsem na ni nemenil a predtim mi to normal slo no...
No jestli ti to píše pořád stejnou hlášku tak to je se zvukovkou, protože novou verzi ovladačů potřebuješ jestli hraješ od uploadu z chatic cronikle 4 na výšší
Jinak hraju zde je tam už kamael
http://www.titan.unas.cz/index.html
a ta hláška naběhne po příhlášení a je to
There was a problem when running gameguard(error code=620)
Jinak hraju zde je tam už kamael
http://www.titan.unas.cz/index.html
a ta hláška naběhne po příhlášení a je to
There was a problem when running gameguard(error code=620)
No je zajimavy ze kdyz hraju Interlude tak to jde teda jeden servr....Ale jak chci hrat Kamael tak je ta hlaska...TAk nevim jestli je to jen zvukovkou tak by se nezapla ani ta Kamael...A nekdy se stane ze ta chyba se ukaze i na jinym servru na Interlude..Tak nevim zvukovka to asi nebude ....
EDIT:Zkousel jsem co to jsi mi upnul na Interlude a tram mi to napsalo nejakou chybu tak jeste to zkusim na KAMAEL az ho budu mit u sebe.
EDIT:Zkousel jsem co to jsi mi upnul na Interlude a tram mi to napsalo nejakou chybu tak jeste to zkusim na KAMAEL az ho budu mit u sebe.
Interlude a Kamael je docela rozdíl, docela dost velký... Má i větší HW nároky... Zaměř se na zvukovku.
Dobre dobre...Uz jsem naistaloval neco na zvukovku...Jak presne zjistim co mam za typ...Nevim kde je ten papir co mam presne za typ...Je na to nejakej program nebo tak neco co by to zjistilo???
Jakou máš zvukovku?
Jak stahuješ ty ovladače přes windows dáš automatickou aktualizaci nebo na stránkách toho výrobce od koho máš zvukovku.
Jestli to stahuješ přes vlastnosti a aktualizace tak to dělá problémy musíš stahovat na stránkách toho výrobce.
jo a ta hláška jak jsem psal na záčátku tak ta se mi objevila až po uploadu z c4 na vyšší ted nevim jestli to byla c5 nebo už to bylo rovnou iterclude.
Jak stahuješ ty ovladače přes windows dáš automatickou aktualizaci nebo na stránkách toho výrobce od koho máš zvukovku.
Jestli to stahuješ přes vlastnosti a aktualizace tak to dělá problémy musíš stahovat na stránkách toho výrobce.
jo a ta hláška jak jsem psal na záčátku tak ta se mi objevila až po uploadu z c4 na vyšší ted nevim jestli to byla c5 nebo už to bylo rovnou iterclude.
na ty ovladače použij program driver detective je normálně na stáhnutí je to sice jen demo a nestáhne ti nový ovladače ale zjistíš jaky všechny ovladače máš zastaralý a jakej je to typ
kdyz uz tu je tema L2 chtel bych se zeptat kolik by stal PC ktery by utahl kamael na medium detaily samozdrejme +-2000 lidi i ty Cska... aby to valilo tak 30-50fps 

Hack píše:kdyz uz tu je tema L2 chtel bych se zeptat kolik by stal PC ktery by utahl kamael na medium detaily samozdrejme +-2000 lidi i ty Cska... aby to valilo tak 30-50fps
ten comp chceš jako server udělat nebo na hraní pro sebe
jeslti na hraní tak kolem 20 000 až 28 000 bez monitoru by si se mohl vejít
zkus se podívat na tenhle odkaz
http://www.barbone.cz/index.asp?strsort ... str=0&t=PC
nějakej z těchto počítaču by ti mohl stačit doporučuji ty s ge force 8800 gts 512 mb
a CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz (8MB/1066) ale je samozřejmě na tobě co si vybereš
oficiální zdroj doporučuje dvě grafický karty na plnej výkon.
rekl bych ze prehanis ja chcel normalni vetsi kamael free servr aby to bylo hratelny...muj nazor je tak +-15K za case
ale chtel bych odpoved od nekoho kdo stim ma vic skusenosti
Hack píše:rekl bych ze prehanis ja chcel normalni vetsi kamael free servr aby to bylo hratelny...muj nazor je tak +-15K za case
jjj v pohodě já píšu jen ze svých zkušeností
Tommy4:Tak nic nepomohlo to co jsi mi poslal zase ta chyba:(
Poradis mi nejakej ovladac na zvuk...Nevim presne co hledat mam NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface a NVIDIA(R) nForce(TM) MCP Audio Processing Unit (Dolby(R) Digital)!Teda jen jsem opsal co mi vyhodil Drivers Detectiv v sloupci Řadiče zvuku,videa a hernich zarizeni. TAk nevim pomuzete mi nejak???
Poradis mi nejakej ovladac na zvuk...Nevim presne co hledat mam NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface a NVIDIA(R) nForce(TM) MCP Audio Processing Unit (Dolby(R) Digital)!Teda jen jsem opsal co mi vyhodil Drivers Detectiv v sloupci Řadiče zvuku,videa a hernich zarizeni. TAk nevim pomuzete mi nejak???
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4702
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 18:23