Dlouho jsem tu nebyl a to z jediného důvodu - jak již psal autor příspěvku, za poslední dobu vyšlo opravdu hodně her..
Pokud ti můžu hned ze začátku něco doporučit, tak to jistě bude
Fallout 3. Naprosto bezkonkureční hra, dohráno za dva večery a jediné co mě po skončení hlavní větve úkolů mrzelo bylo, že nemohu pokračovat dále jako např. ve Fallout 2. Ale to se dá překousnout..
Koukal sem, že dost lidí tu zmiňuje
FarCry 2. No, ehm, z jedničky jsem byl naprosto unešenej(a kdo ne), ale dvojka mě docela zklamala, hlavně pak tím chaotickým ovládáním. Nevim, jestli to tak připadá jen mě, ale pokud se chtěli autoři příblížit více k realističnosti, tak dle mého se jim to moc nepovedlo. Zlatý
Crysis WarHead, ten jsem měl dohraný za jeden večer. Ale zase mě mrzelo, že je to tak krátké..
+
Crysis Wars, ale to by bylo na dlouho..
Co se týče
Red Alert 3, tak tuto hru ti také doporučim. Osobně jsem čekal, že se z takovéhoto profláknutého titulu nedá již nic vymáčknout, avšak o to víc jsem byl překvapen, když jsem nové C&C nainstaloval do Pc. Tkž pokud máš rád strategie, určitě se RA3 neboj..
Dále
Dead Space, no tak to je kapitola sama pro sebe. Takhle po večerech jsem ji vydržel hrát max. hodinu, ptž se u toho strašně lekám..

Však to znáte, člověk pak potřebuje na záchod a celou cestu se otáčí, jestli ho nějaké to monstrum nepronásleduje. Tudíž nemohu moc posoudit, jak je tato hra dobrá, ptž jsem stále na začátku. Ale pokud bych měl zhodnotit grafiku a vůbec celkovou atmosféru, tak v tom smekám před autory.
Možná bych ještě doporučil hry
Pure a
Sacred 2: Fallen Angel. Pure je skvělá oddychovka, skvěle se tam vyřádíš při skákání a předvádění různých triků. A Sacred 2 mám zrovna rozehraný, tkž nemohu soudit celou hru, ale zatím spokojenost. Sice moje láska k Fallout to přebíjí, ale i tak mě tento kousek celkem baví..
A nakonec,
CoD 5, v tuto chvíli ho instaluji, tkž uvidíme co se z toho vyklube. Ale rozhodně se na tuto hru těším.. snad mě nezklame