The Sims 3
Re: The Sims 3
jako docela dost mě to stvě no ale tak když často člověk ukládá tak ani tolik nevadí když to občas spadne...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš povolen protokol událostí,tak mrkni na protokol aplikací...jestli tam něco v tu dobu,co ti to spadlo,nepíšou...občas ten záznam pomůže....//máš kompatibilní directy?...
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
2)199 Kč (je to Cz verze z megahry.eu)
Nesnaž se mě tahat za nos.Sims 3 na megahrách stojí 849,-,což je polská verze s CZ titulky.Buď si oprav titulek"na Sims 2 nebo se doznej že to máš warez.Sere se s tím tady dost lidí.Nevíš asi co ti máme"radit?když máš kradenou hru?a nefunguje kompatibilně?.Co ty na to.Ty ses s tím sereš taky,testuješ,laboruješ ale k ničemu to není.Řekni že ses spletl.Nebo si uprav nadpis.Pak beru zpět.
to je jen překlep -
1199 kč nedal jsem tam jednu 1 ... tak si to pro přiště rozmysli než začneš obviňovat ...mají totiž i Cz verze (změna je sice jen v cz manuálu, protože Cz titulky ve hře jsou prý i u Pl verze, ale když už tak už, řekl jsem si - mám doma pár PL verzí her z megaher, např. Guild Wars i s datadisky, ale není to ono ta polská krabička s manuály atd.)
U té Cz verze je tam sice napsáno předobjednavka, ale asi to na webu ještě neupravili, protože já to měl předobjednane asi před měsícem a teďka mi to během minulého týdne došlo ... (z příspěvků uživatelů si můžeš všimnout, že už ji na prodejně teď mají ... myslím od 5.června -sám admin megaher odepisuje na dotaz , který se sice týká něčeho jíného, že si hru můžou vyzvednout na prodejně a pak je to přijde levněji - bez poštovného, ale znamená to, že už hru mají - pokud bys nechtěl věřit,protože tam je napsáno předobjednávka )
http://eshop.megahry.eu/The-Sims-3-CZ_g1861.html
btw : hru jsem stahoval jen 2x v životě ...
1)Gothica 3 v německé verzi, když ještě ani nebyla anglická vyšlá a já se už nemohl dočkat protože jsem pařan Gothic série... bohužel nebo možná díky bohu se to stejně posralo a já si pak Gothica 3 koupil až později jako přídavek u časopisu Level...(byl tam poměrně brzo)
2) Alone in the dark ... tehdy jsem kupoval i GTA IV a už mi nezbyli peníze a chtěl jsem prostě obě hry, protože jsem se těšil do jejich vydání ale pak jsem si spíš vybral GTA IV. Ale stejně jsem s AITD měl zase problém - se zvukem a naprosto nemožným chodem hry. Tak jsem tehdy psal jsem ... protože šlo o staženou verzi nikdo mi samosebou neporadil a tak jsem hru prostě odstranil při další reinstalaci windowsu kterou jsem dělal chvíli na to kvůli novému hardware na GTA IV ...a teď uvažuji že objednám AITD na xzone v sérii Top Seller za 399 Kč což už je přijatelná cena
Takže jsem stahoval 2x v životě a stejně jsem si hru nikdy neponechal protože nikdy nefungovala jak má a to já nesnesu... než abych hrál poloviční hru zadarmo radši si ji rozhodně koupím ... (to samé u WoW ... kde jsem hrál na freeserverech, pak jsme stejně raději šel na ofík... ale i tehdy na freeserverech jsem měl hru nainstalovanou z normálně zakoupené hry...)

U té Cz verze je tam sice napsáno předobjednavka, ale asi to na webu ještě neupravili, protože já to měl předobjednane asi před měsícem a teďka mi to během minulého týdne došlo ... (z příspěvků uživatelů si můžeš všimnout, že už ji na prodejně teď mají ... myslím od 5.června -sám admin megaher odepisuje na dotaz , který se sice týká něčeho jíného, že si hru můžou vyzvednout na prodejně a pak je to přijde levněji - bez poštovného, ale znamená to, že už hru mají - pokud bys nechtěl věřit,protože tam je napsáno předobjednávka )
http://eshop.megahry.eu/The-Sims-3-CZ_g1861.html
btw : hru jsem stahoval jen 2x v životě ...
1)Gothica 3 v německé verzi, když ještě ani nebyla anglická vyšlá a já se už nemohl dočkat protože jsem pařan Gothic série... bohužel nebo možná díky bohu se to stejně posralo a já si pak Gothica 3 koupil až později jako přídavek u časopisu Level...(byl tam poměrně brzo)
2) Alone in the dark ... tehdy jsem kupoval i GTA IV a už mi nezbyli peníze a chtěl jsem prostě obě hry, protože jsem se těšil do jejich vydání ale pak jsem si spíš vybral GTA IV. Ale stejně jsem s AITD měl zase problém - se zvukem a naprosto nemožným chodem hry. Tak jsem tehdy psal jsem ... protože šlo o staženou verzi nikdo mi samosebou neporadil a tak jsem hru prostě odstranil při další reinstalaci windowsu kterou jsem dělal chvíli na to kvůli novému hardware na GTA IV ...a teď uvažuji že objednám AITD na xzone v sérii Top Seller za 399 Kč což už je přijatelná cena
Takže jsem stahoval 2x v životě a stejně jsem si hru nikdy neponechal protože nikdy nefungovala jak má a to já nesnesu... než abych hrál poloviční hru zadarmo radši si ji rozhodně koupím ... (to samé u WoW ... kde jsem hrál na freeserverech, pak jsme stejně raději šel na ofík... ale i tehdy na freeserverech jsem měl hru nainstalovanou z normálně zakoupené hry...)
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
K tétmatu baby".Pokud to tak je,omlouvám se Ti.To víš,množí se to tady warezákama.Důvěřivost k lidem u mě klesá.Rád bych poradil,baví mě to.Sám vidíš že stažený hry sou mnohdy dost problémový.Já se s nikým nemazlím.Život tě naučí.Obviním,zmlátím,vynadám,omluvím se.problém to nedělá.
no ale tohle všechno bylo trochu OT ...
tak zpět k tématu pls kdyby někdo věděl napište...
tak zpět k tématu pls kdyby někdo věděl napište...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- koudy2
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já nechápu tu cenu ... já vidím 849,-
http://eshop.megahry.eu/new.php?newId:1 ... -za-849-Kc

edit: píšu koukám pomalu
podpora nemá tel? Kdyžtak bych napsal znovu, nebo je jakkoliv kontaktoval. Jdi na oficiální stránky hry a hledej, jestli někdo neměl podobný problém.
http://eshop.megahry.eu/new.php?newId:1 ... -za-849-Kc

edit: píšu koukám pomalu

Intel Core 2 Quad 2,66Ghz, 4GB RAM, GeForce GTX 280, HDD 640GB, Vista Home Premium 64bit
mne by ještě zajímal ten memtest jako tu psal Pic... jenomže nevím kterou verzi stáhgnout a jak ten program ufnguje (což už jsme tu jendou popsal)
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Memtest stáhneš třeba tady http://www.slunecnice.cz/sw/memtest/stahnout/
Po rozbalení a spuštění akorát zadáš do modrého okénka třeba polovinu tvé operační paměti (třeba hodnotu 512)a zvolíš Start Testing.Dole v okně programu ti to ukazuje průběh testu a počet chyb-Erors.
Po rozbalení a spuštění akorát zadáš do modrého okénka třeba polovinu tvé operační paměti (třeba hodnotu 512)a zvolíš Start Testing.Dole v okně programu ti to ukazuje průběh testu a počet chyb-Erors.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
běží mi tam už 384% ... co to je ? to je max 1000% ?
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
Zkusit novější (neříkám nejnovější bety) ovladače grafiky a zvukovky.