Hra jako cod2? Vyřešeno
Re: Hra jako cod2?
hmm... teď jsem koukal na video a teda řekl bych že ta hratelnost není žádná sláva... Teď mě napadla Mafia ale tu už jsem 2x dohrál tak neznáte něco podobného?
- Midley
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GTA San Andreas...v pohodě bys měl utáhnout :)
CPU: AMD Phenom II x2 550 (3,4GHz),box chladic, MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, GK: Gigabyte Radeon HD 4850, RAM: 2GB DDR3 , Seasonic 500W,HDD: Segate Barracuda 160GB + 40GB
nj jenže singl mám dohranej a mulťák je zase na nic... mě by se prostě třeba líbila hra kde jste týpek co plní úkoly jako např mafie
- Midley
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GTA Vice city? A nebo mě teď napadá DOOM 3 

CPU: AMD Phenom II x2 550 (3,4GHz),box chladic, MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, GK: Gigabyte Radeon HD 4850, RAM: 2GB DDR3 , Seasonic 500W,HDD: Segate Barracuda 160GB + 40GB
doom je pro mě moc tmavé ale teď mě napadlo neznáš něco jako flatout 2 akorát kde máš třeba motorku a dá se to hrát přes mulťák?
- Midley
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
myslis Burnout?
ne teď jsem projížděl topicy tady a zalíbila se mi hra MX vs. ATV Unleashed tak jí zkusím vypadá to docela dobře...
Když závodní, tak jedině Rollcage 1 a 2, superfofrák (je to teda starší, ale adrenalin), je to vlastně i střílečka, střílíš na ostatní rakety a blesky, když si tedy nějaký cestou sebereš ...
Naposledy upravil(a) X dne 02 črc 2009 00:31, celkem upraveno 1 x.
Tohle mi úplně mega připomíná hru Revolt xD ale koukal jsem se na jednu hru (bohužel bych jí nerozjel) ale prostě tam chodil chlapík bral si z obchodů vše možné např skateboard a šel s nim proti zombiekům tak to se mi docela líbilo ale nemuseli by to být zrovna zombíci ale něco na ten způsob nebo něco jako mafia xD
Re-Volt jsou autíčka na vysílačku, tohle je ve skutečné velikosti z vlastního pohledu a neuvěřitelně rychlé, pokud chytneš turbo nebo zpomalovač času, nestíháš ...
a právě to se mi nelíbí moc rychlé a já to nestíhám...
Při 450 MPH (724,2048000003892 km/h) není divu