Rozhodně komplet série COD... MOH, Half Life, F.E.A.R, Far Cry, Mafia, Crysis, Clive Baker Jericho...
Za zminku stoji i Fallout 3, Doom3, Bad Company atd atd... Většina pecek už tu padla...
Nejlepší Akční hra ? Vyřešeno
Re: Nejlepší Akční hra ?
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Heuréka, další téma o ničem. Když už nesbíráte příspěvky v topicu o Mafii, tak alespoň takhle. Nevím, že tomu přikládáte takovou váhu, jejich počet stejně o uživateli takřka nic nevypovídá.
Lepší třeba 50 užitečných rad než přes 6 stovek absolutně o ničem (ano, narážka). Předpokládám, že smazat tu souhrně počet příspěvků, nejeden by sem už nevlezl..
Sry za OT, ale už je to tu jak na zpovědnici. Má se tu radit, ne jen plkat o ničem. I přesto, že je to třeba v souladu s pravidly.
Lepší třeba 50 užitečných rad než přes 6 stovek absolutně o ničem (ano, narážka). Předpokládám, že smazat tu souhrně počet příspěvků, nejeden by sem už nevlezl..

Sry za OT, ale už je to tu jak na zpovědnici. Má se tu radit, ne jen plkat o ničem. I přesto, že je to třeba v souladu s pravidly.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak u žtady kolegové píšou souhlasím skoro ze všemi až na fear to je docela maso navíc tak 2 ka J8 bych ti doporučil Prototype docela good gameska
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
Mně se líbil Spinter Cell: Conviction, je to zase takový jiný dobrodrúžo a akce jako každá jiná....

Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Série Battlefield také nebyla špatná, i když mě bavili jen ty díly, kde si nešlo vybrat jakýkoliv level, tedy jen Battlefield 1942 a Star Wars: Battlefront 1 a 2
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Spyke: Co jiného honit na fóru, než příspěvky ?
Battlefield 2, F.E.A.R, Doom 3, Half-Life Episode 2,3, nebo takový Max Payne taky není špatný
grafika sice není nic moc, ale kde jinde si člověk může zařádit ve zpomaleném čase (nepočítám F.E.A.R) ...

Battlefield 2, F.E.A.R, Doom 3, Half-Life Episode 2,3, nebo takový Max Payne taky není špatný

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
Proboha to není možné, tak zrovna nemůžu pomoc nebo nepotřebuju pomoc. Je to fórum a pořád tady obviňujete lidi jak nahánějí přízpěvky , o to mi opravdu jde no. Tak dobře bude se tu jen radit a o hrách tady nic nebude , smažte tedy na hlavní stránce HRY a jen si tu raďte, už jsem tady dost dlouho, chtěl jsem jen poradit hru, jenže tady hned člověku vynadají a řeknou mu že se o tom nesmí bavit, že akorách chce leveli, tak ty debilní hvězdičky zrušte a bude klid. Snažíte se tady na tom udělat pořádek a děláte z toho akorád bordel kde se nic nesmí! Spyke, kdyby si místo napomínání (o kterém ti můžu říct že určitě to děláš jinom, aby si měl levely) radil tak uděláš líp!! Opravdu se tady z toho začíná stávat něco hrozného, nikdy jsem neviděl že by tě někdo napomínal za to že se o něčem bavíš, asi mám nejdřív napsat tobě na co se zeptat můžu a na co ne. Je to podle pravidel v pořádku , to co se tady řeší tak nemůžes říct nic, mysli si co chceš, jestli si myslíš že tímhle zbírám leveli, ses s prominutím blázen! Tak budu mít 10 hvězdiček a co pak ? Myslíš že s tím budu běhat po městě a chlubit se nebo co ? Kdybych měl 10 hvězdiče tak se stejně zeptám kdybych chtěl poradit nějakou dobrou hru !! Vzpamatuj se.. 

Naposledy upravil(a) propi dne 07 zář 2010 15:53, celkem upraveno 1 x.
řekl bych, že propi má skoro až pravdu...
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
COD5, COD4, Crysis, Crysis Warhead,Mafia
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hoď se do klidu, nechápu co tu takhle vyjíždíš. Pokud si v pubertě utváříš svou identitu tím, že na každé napomenutí, popř. narážku, reaguješ takto arogantně, měl by sis to raději nechat na doma, ono by tě to přešlo. Co ti na to mám říct, když si to nepochopil a reaguješ, jak kdyby ti někdo bůh ví jak křivdil? Nejlepší by bylo mlčet, ale ono to vyjde nastejno.
Pro zajímavost, když už se tak oháníš, že zrovna nemůžeš pomoct, jsem se podíval na první stránky Tvých příspěvků a hle, řekni mi prosimtě kdy si někomu nějak rozumně poradil? Ne přímo příspěvek, který by vedl k vyřešení topicu, to bych chtěl moc, jen nějakou konstruktivní či alespoň smysluplnou radu. Víš, většina Tvých aktivit zde na fóru se orientuje právě plkání o ničem, nejlépe pak v hrách - zde totiž nemusíš mít o Pc ani páru a nikdo to nepozná. Nepleť si to s topicy na odreagování. Nemáš kamarády a chceš se vypovídat? Tak to jsi ale na špatném fóru..
Možná, že sekci 'Hry' chápeme rozdílně, možná tak i pojem 'Diskuzní fórum'. První, sekci, totiž beru spíše pro řešení problémů spojených s hrami, samozřejmě, že se tam lidi mohou ptát na doporučení nějakého titulu, ale ne primárně, jak to bereš ty. Stejně pak druhý pojem, podle mě je diskuzní fórum takové, kde se do řešení problému mohou zapojit všichni uživatelé, ať už svou radou, poznatkem nebo připomínkou týkající se daného tématu. Tvé honění příspěvků v tom bohužel nenacházím.
Mysli si, že naháním levely jen napomínáním, to je Tvůj názor, co bych ti ho vymlouval. Víš, jen nechci, aby to jednou dopadlo tak, že se tu budou zakládat topicy typu "Jakou barvou si mám nastříkat case?", "Mám vzít modrý nebo červený větráček?". Jsem totiž pevně přesvědčen, že být tu takových jako Ty více, netrvalo by dlouho a takovýto kurník by tu z toho byl. A taky by to bylo podle pravidel, týká se to počítačů? Ano, tak kde je problém? Doufám, že jsem ti tentokrát dal dost průhledné vodítko, aby sis to domyslel.
Nejde o to, že bys s deseti hvězdičkami pobíhal po městě a chlubil se, nýbrž o to, že když přijde nový uživatel, na něco se zeptá a odpoví mu člověk s xxx(x) příspěvky, bude mu věřit a dá na něj snáz, než se k tomu třeba stihne vyjádřit někdo další. Prostě si z toho hodně lidí odvozuje, že člověk pak problematice o to více rozumí. Bohužel, pokud takový člověk nasbírá tyto příspěvky způsobem, jaký aplikuješ ty, může na to někdo třetí rychle doletět, protože takový uživatel nemusí vědět absolutně nic.
Myslím, že zrovna ty by si tomu mohl být zdárným příkladem, počítačové hry ti doporučí i na obyčejných diskuzích jako třeba lide.cz. Promiň, aby sis to zase nevzal nějak extra k srdci, ale můj pocit je, že o počítačích víš minimum, tak proč tu tedy jsi? Kvůli tomu, aby si rozdával rady, jistě ne. Jak si tedy sám napsal, vzpamatuj se..
Bereline: Od Tebe jsem ani nemohl čekat jinou odpověď. Překvapivé, že se ptáš, když oba známe odpověď..
Pro zajímavost, když už se tak oháníš, že zrovna nemůžeš pomoct, jsem se podíval na první stránky Tvých příspěvků a hle, řekni mi prosimtě kdy si někomu nějak rozumně poradil? Ne přímo příspěvek, který by vedl k vyřešení topicu, to bych chtěl moc, jen nějakou konstruktivní či alespoň smysluplnou radu. Víš, většina Tvých aktivit zde na fóru se orientuje právě plkání o ničem, nejlépe pak v hrách - zde totiž nemusíš mít o Pc ani páru a nikdo to nepozná. Nepleť si to s topicy na odreagování. Nemáš kamarády a chceš se vypovídat? Tak to jsi ale na špatném fóru..

Možná, že sekci 'Hry' chápeme rozdílně, možná tak i pojem 'Diskuzní fórum'. První, sekci, totiž beru spíše pro řešení problémů spojených s hrami, samozřejmě, že se tam lidi mohou ptát na doporučení nějakého titulu, ale ne primárně, jak to bereš ty. Stejně pak druhý pojem, podle mě je diskuzní fórum takové, kde se do řešení problému mohou zapojit všichni uživatelé, ať už svou radou, poznatkem nebo připomínkou týkající se daného tématu. Tvé honění příspěvků v tom bohužel nenacházím.
Mysli si, že naháním levely jen napomínáním, to je Tvůj názor, co bych ti ho vymlouval. Víš, jen nechci, aby to jednou dopadlo tak, že se tu budou zakládat topicy typu "Jakou barvou si mám nastříkat case?", "Mám vzít modrý nebo červený větráček?". Jsem totiž pevně přesvědčen, že být tu takových jako Ty více, netrvalo by dlouho a takovýto kurník by tu z toho byl. A taky by to bylo podle pravidel, týká se to počítačů? Ano, tak kde je problém? Doufám, že jsem ti tentokrát dal dost průhledné vodítko, aby sis to domyslel.
Nejde o to, že bys s deseti hvězdičkami pobíhal po městě a chlubil se, nýbrž o to, že když přijde nový uživatel, na něco se zeptá a odpoví mu člověk s xxx(x) příspěvky, bude mu věřit a dá na něj snáz, než se k tomu třeba stihne vyjádřit někdo další. Prostě si z toho hodně lidí odvozuje, že člověk pak problematice o to více rozumí. Bohužel, pokud takový člověk nasbírá tyto příspěvky způsobem, jaký aplikuješ ty, může na to někdo třetí rychle doletět, protože takový uživatel nemusí vědět absolutně nic.
Myslím, že zrovna ty by si tomu mohl být zdárným příkladem, počítačové hry ti doporučí i na obyčejných diskuzích jako třeba lide.cz. Promiň, aby sis to zase nevzal nějak extra k srdci, ale můj pocit je, že o počítačích víš minimum, tak proč tu tedy jsi? Kvůli tomu, aby si rozdával rady, jistě ne. Jak si tedy sám napsal, vzpamatuj se..

Bereline: Od Tebe jsem ani nemohl čekat jinou odpověď. Překvapivé, že se ptáš, když oba známe odpověď..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1781
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5739
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-