Doporučte hru na můj NTB
Re: Doporučte hru na můj NTB
Risen ? Gothic ?
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
nebo taky Fable: Lost Chapters , ale je to už starší...
//A v MMORPG nemusíš furt dělat questy
//A v MMORPG nemusíš furt dělat questy

Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-frost- píše:No doufám, že to měl být pokus o vtip :))
Konkrétně TES: Oblivion byl ještě donedávna považován za jednu z nejnáročnějších her.
Oblivion jsem hrál na nVidia 6200 :) ne na nejvyšší detaily, ale ani na nějak extra malé a jelo to více méně plynule (spíše více než méně).
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Suril: ale záleží i na tom jakou si měl sestavu ne? (CPU , RAM ...)
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

jirihood píše:shen477 - Wow ani Lineage RPG neni| To je MMORPG !
- Myslim že si představoval něco jinýho než typu- přines mi 10hlav tohohle a 5hlav tohohle- a pořád dokola
MMORPG je RPG pro vic lidí najednou a třeba na 100ce fakt nejde o "přines mi 10 hlav"

je fakt že v RPG je danej nějakej děj to v MMORPG neni, ale myslim že pokud někoho baví RPG tak MMORPG ho bude bavit taky .. rozhodně to stojí za vyzkoušení.
Přesně tak. Když jsem v úvodu psal, že bych si zahrál RPG, měl jsem na mysli hry ve stylu např. Gothic série. Konkrétně Gothica 1 jsem dohrál mnohokrát. Gothic 2 mám rozehráno, nedohráno, těžko říct, kdy se k tomu zase dostanu. Svým způsobem mě to asi i omrzelo. No a Gothic 3 je pro mě výzva do budoucna. Až konečně našetřím na pořádnou mašinu
Nechci tu shazovat MMORPG hry. Sám jsem napsal, že jsem to v životě nehrál a to, že mě to nebude bavit, je pouze moje domněnka. Vyzkouším a uvidím. Každopádně díky za tipy...
Co se týká Risenu, potažmo Arcanie, tak tyhle dvě pecky jsou asi jedním z důvodů, proč nejspíš skončím se školou a půjdu vydělávat :)) Jak už jsem psal výše, pořádná mašina je podmínkou
(trocha nadsázky, snad :))
Pročtu ještě pár recenzí na to Lineage, popřípadě WoW a uvidím, co se z toho vyklube. Zatím díky všem zúčastněným

Nechci tu shazovat MMORPG hry. Sám jsem napsal, že jsem to v životě nehrál a to, že mě to nebude bavit, je pouze moje domněnka. Vyzkouším a uvidím. Každopádně díky za tipy...
Co se týká Risenu, potažmo Arcanie, tak tyhle dvě pecky jsou asi jedním z důvodů, proč nejspíš skončím se školou a půjdu vydělávat :)) Jak už jsem psal výše, pořádná mašina je podmínkou

Pročtu ještě pár recenzí na to Lineage, popřípadě WoW a uvidím, co se z toho vyklube. Zatím díky všem zúčastněným

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14