Celou hru ale musíme hodnotit poněkud hůře než první díl, protože grafika je o něco horší, fyzika rovněž a i volnost trochu zmizela. Nicméně stále se jedná o jednu z nejlepších akčních her současnosti a 85 % si rozhodně zaslouží.
Poraďte nějakou dnešní hru
Re: Poraďte nějakou dnešní hru
Hrál jsem to na plné detaily. Kdyby si trošku uvažoval, tak by ti mohlo dojít proč jedničku neudělali na konzole. Proč? Protože by to konzole neutáhly. A plno recenzí to říká taky
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky doporučím CRYSIS 2 .Po propadáku nových Call of Duty a Medal of Honor je to konečně hra jak má být.Batlefield B.C. byl naopak velkým překvapením - takže taky doporučuji. Homefront jsem teď kvůli Crysis 2 přerušil,ale nějak nadšený jsem z něho nebyl.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Já jenom upozorňoval na grafiku. Příběh je strašný.
HAF- Oba díly jsem hrál , a grafika rozhodně neni horší než 1...
Google !!!
Ale ano, je. Je na horší úrovni, jak 1.
Ale no tak, poperte se, roztrhejte si občanky... A nebo se radši koukněte na herní pecku kterou stvořil Bill Gates osobně: 

Naposledy upravil(a) faraon dne 10 dub 2011 11:59, celkem upraveno 1 x.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
dnesni hru? tak treba Lireo 

Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
Tak něco jako ten Test Drive Unlimeted 2 by se mě líbilo. Ale nebylo by něco podobnýho s lepší grafikou? Nebo něco jako ten Homefront. Ten Crysis 2 zavrhuji, vypada to graficky samozrejme luxusne. Me se ale nelibej tyhle sci-fi hry "nerealne". Já spíš něco ve stylu serie Call of Duty. A spíš nějaký poklidnější střílečky, kde se dá protivníky likvidovat promyšleně ze zálohy. Když mezi 5 protivníků vlítnu jak rambo a všechny je zabiju, tak to mě taky moc nebaví
. Tak asi takhle no, jsem to trošku víc specifikoval. Snad vás ještě něco napadne.

CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tímhle přístupem by tě mohla bavit série Brothers in Arms
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pokud Ti jde o otestování grafiky Tak Oblivion, Microsoft Flying Simulator, Crysis ( very high [ jak dvojka nevím, ale dozvím,.. ] ), Crysis Warhead ( náročnější než klasícky Crysis ), Stalker - Call of Pripyat, GTA IV ( i když je to spíše o CPU ), Far Cry 2 ( jako u Crysis taky na plné detaily, jinak to nemá cenu, jelikož od stupně nižších detailů je tam veliký skok FPS, takže to správný zatížení GPU jen na Very High ). No mohl bych jmenovat dál, ale jestli nevadí trochu oldschool, ale zato uplně jiná liga ohledně zatížení HW, tak Dwarf Fortress 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- unnamedic
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jirihood píše:HAF- Oba díly jsem hrál , a grafika rozhodně neni horší než 1...
Ale je horší,a basta

Základní Deska: GIGABYTE GA-990FXA-UD3 Revize 1.0
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W