Realita jako VIDEOHRA

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Realita jako VIDEOHRA

Příspěvekod faraon » 13 črc 2011 16:04

O jedné takové hře bych věděl, akorát že je to single a neexistují protihráči. Jmenuje se Vesmír a hraje jí akorát Bůh :twisted:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Reklama
jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 17:16

A ještě k tomu je to jen demo-verze :D
Google !!!

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 13 črc 2011 17:32

Já bych řekl že demo byla ta před potopou, co obsahovala Rajskou zahradu. Zrovna tahle fíčura se moc nepovedla.
Tenhle svět by měl být release candidate, podle některých náznaků. Například už není plochá deska a Slunce neobíhá kolem něj...
Ale každopádně se očekává brzká přeinstalace, doufám že jsme na datadisku a nebudeme zformátováni se systémovým :lol:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 16 črc 2011 23:22

Já očekávám jen čím dál tím lepší update systému, popřípadě úplný upgrade, ale je pravda, že je to tu už hodně zanesený daty a tak je formát pravděpodobný :D anebo pokud se ten admin nahoře rozčílí, tak nám vypojí elektřinu ze zásuvky a ani na ten formát už nezbude energie :D

2SHAGOHOD: chceš toho nějak moc, ale uvědom si, že ještě neubylo ani sto let od existence stolních počítačů a proto technologie nepokročila natolik, aby tady byl ten nejrealističtější simulátor života, kde navíc chceš krást tanky (což jsem u tebou popisovaného simulátoru životu nějak nepochopil). Hry primárně existují od toho, aby od toho skutečného života dokázali lidi odpoutat a ne ještě víc připoutat :-) takže pokud chceš realistický simulátor života, jdi ven, dej si ruce před níže a trochu dál před obličej a choď jako naskriptovaný model :-) krásná grafika, realistický model poškození hráče i ostatních entit, prvotřídní fyzika a nejrealističtější střídání dne a noci a také počasí :-) a to vše v jednom :wink:
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod cobr4in » 16 črc 2011 23:48

Po vzore iDkcz, aj ja davam odpoved az za odmenu, ked mi odpovies na otazku, co je na BF:BC2 ultra realisticke? :shock:
► Zobrazit spoiler
► Zobrazit spoiler

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 17 črc 2011 00:39

ARMA 2 je hooodně náročná, na 4-jádrovém procesoru jsem ji nemohl hrát, musel jsem čekat na patch, který přidá výkonné procesory jako podporované a staré PC bylo zase až moc slabé, takže jsem si koupil hru za tisícovku a musel jsem čekat skoro půl roku než jsem si ji mohl zahrát, do té doby klesla cena o 50% :evil: :evil: Na druhou stranu dobrá hra :D ovšem jednička byla podle mě lepší, ve dvojce nějak pokazili ovládání, je to takové divné, ale možná to někomu sedne.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 17 črc 2011 02:04

Že svět je hra je jisté, ale není jisté zda je nějaký bůh. Hra je to divná, protože nikdo neví co je cílem, proč jsme tady, kde vlastně jsme, jak z toho ven a vůbec co to má znamenat. Jen bych řekl, že je to trial, protože až vyprší lhůta, tak jdeme pod kytičky. Napsal jsem svět, protože není jasné, kolik je vlastně vesmírů, nejspíš v každé černé díře je vesmír, není jasné, jestli je na stejné úrovni velikosti jako ten náš, nebo snad něco jako ten náš Vesmír, ale na nějaké "atomární" velikostní struktuře. Ba, zdá se, že i my jsme v černé díře a "nad" naším vesmírem je další vesmír/y, není jasné, kde všechno začíná ani končí, a to ani v rozměru velikosti či čase.

Protože se po zhroucení hmoty a energie do černé díry informace nemůže ztratit, jde nejspíš na "okrajích" černé díry nebo jinak řečeno vesmíru sledovat vše co se děje uvnitř, jsme tedy opravdu jen herci a někdo si krátí čas sledováním "hry"? Nemusel by nic točit a získal by miriády variant ...

Není cílem této hry stát se bohem, manipulovat s prostorem, časem, vesmírem? Tvořit nové planety, hvězdy, vesmíry, procházet prostorem relativně daleko a dostat se do menších i větších velikostí (atom-náš prostor-nadvesmír)?

Většina zde mnou uvedených informací pochází z dokumentárně-naučných filmů, vědeckých článků na Netu, jen jsem to splácal dohromady ... :lol:

Zpět na “Hry”