Hra pod vianočný stromček!
Re: Hra pod vianočný stromček!
Ano na PC je to fakt bomba mám ji doma, ale kamarád si ji právě koupil na PS3 a teď nadává že si to radši nekoupil na PC. Na PC máš vždycky lepší grafiku a lepší ovládání u stříleček FPS. Jak už jsem psal Assassin nebo nějaké auta na konzole super ale first person střílečky hrůza.
toď můj názor, třeba se to někomu hrje dobře

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Diky vám všem :) ale kľudne sem napište aj z roku 2011 alebo ine
:)
Lebo budu potrebovat aj 2 lacnejšie hry do 32 e

Lebo budu potrebovat aj 2 lacnejšie hry do 32 e
HItman je super. Můřu doporučit. Já osobně doufám, že dostanu od přítelkyně Battlefield 3:premium edition. Je tam základní Battlefield 3, všechny LDC.
Far Cry 3, Black ops 2, Assassins Creed III, FIFA 13, Grand Theft Auto IV, Hitman: Absolution, Halo 4, Medal of Honor: Warfighter, Borderlands 2, Resident Evil 6, Need for Speed: Most Wanted 2012
V podstatě to, co už tu někdo napsal. Je už jenom na tobě, co si vybereš. Určitě bych šel do Far Cry 3 + Assassins Creed III, pak bych se rozhodoval u FIFY 13 a pro volný pohyb bych ještě vzal Grand Theft Auto IV.
Jinak... Nejprodávanější hrou se zatím stal Halo 4, tak to taky nemusí být k zahození.
V podstatě to, co už tu někdo napsal. Je už jenom na tobě, co si vybereš. Určitě bych šel do Far Cry 3 + Assassins Creed III, pak bych se rozhodoval u FIFY 13 a pro volný pohyb bych ještě vzal Grand Theft Auto IV.
Jinak... Nejprodávanější hrou se zatím stal Halo 4, tak to taky nemusí být k zahození.