Hra na zabití nudy
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hra na zabití nudy
Jo aha tak promin jsem myslel ze se bavi o tom SLospetr12...
V pohodě...
League of Legends , časově nenáročná a přitom vynikajíci MOBA hra, taktéž není pay2win (což naprostá většina webových her je). CZ/SK komunita je dost velká :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Deny, jen trochu OT. Kolik ti je? Počítám, že méně než dvacet. Možná ta číslovka ve tvém nicku? Přijde mi divné, že kluk v takových letech zívá nudou a vede na tři stránky spamovací diskuse. Chraň příroda, že bych chtěl blábolit ve smyslu, že naše generace byla lepší, ale přeci jen si myslím, že jsme se nějak moc nenudili, když nebylo co hrát, protože počítače ještě byly sny akademiků. Lítali jsme kde se dalo, hráli fotbal se skutečným míčem, jezdili na kolech, na vodu, na vandry a všechno bylo proloženo touhou sbalit nějakou holku a třešničkou na dortu bylo, když jsme se jí podívali pod sukni
Dneska je to všechno nějak jinak. Holkám vidíme pod kalhotky dříve, než do očí, všechno je virtuální a kdž nepůjde elektrika, zhroutíme se nudou u nefungujícího počítače. Vím, že to není vina vaší generace, takový svět jsme vám přichystali my a vy v něm žijete
Zkus ukecat pár kamarádů a kamarádek, napěchujte do báglů, jak říkal kamarád Jirka: "Spacák, plavky a baterku..." a vyjeďte do přírody. Garantuji ti, že se nebudete nudit jedinou minutu té výpravy... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
V pohodě. Je mi už 19. Možná jsem zapoměl zmíňit, na zabití "dočasné" nudy, protože jak víte, začali prázdniny a všichni kamarádi a dokonce přítelkyně jsou teď na týden pryč někdě na dovolené u moře, nebo na chatě, tak tu jsem teď v okolí pár týdnů sám a proto bych chtěl aspoň nějak částečně ten čas zabít. :)
Naštěstí jsem vyrůstal ještě, dá se říct v dobré době, než v té, která je teď. Nehrál jsem na počítači už v 8 letech a jsem za to velmi rád, protože by to dopadlo špatně, jako u většiny mladých lidí, kteří tráví v dnešní době celý den u počítače již v 8 letech, ne-li dřív. Já jsem si jako malý hrál a užíval, běhal po venku s klukama a holkama snad celý den.
Jinak k té přírodě, koncem měsíce jedu na chatu do přířody tak si to užiju.
Naštěstí jsem vyrůstal ještě, dá se říct v dobré době, než v té, která je teď. Nehrál jsem na počítači už v 8 letech a jsem za to velmi rád, protože by to dopadlo špatně, jako u většiny mladých lidí, kteří tráví v dnešní době celý den u počítače již v 8 letech, ne-li dřív. Já jsem si jako malý hrál a užíval, běhal po venku s klukama a holkama snad celý den.
Jinak k té přírodě, koncem měsíce jedu na chatu do přířody tak si to užiju.

Zkus aiona třeba tady. www.soul-aion.cz hrál jsem dobrá hra.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Warthunder - Super hra s letadly.
Planetside 2 - Akční FPS, kde na jedné mapě může být najednou až 2000 hráčů.
Rift - MMORPG - V tuhle chvíli moje nejoblíbenější hra.
Planetside 2 - Akční FPS, kde na jedné mapě může být najednou až 2000 hráčů.
Rift - MMORPG - V tuhle chvíli moje nejoblíbenější hra.