Padání her a modrá smrt
Re: Padání her a modrá smrt
No ale ja normalne hraju jen me to napise program prestal pracovat u cod4 to trva treba 30 minut nez to udela u crysis behem par minut
Dobrý den tak se mě dneska stalo, že mě krom toho že mě padají hry, se na obrazovce objevila modrá smrt. Opravdu už nikoho nenapadá čím by to mohlo být?
Prosím pomozte mě někdo už jsem bezradný. 

Po neustálém prohledávání internetu jsem usoudil že tato hláška program přestal pracovat je nějakej bug vist protože podle mě mám v pc absolutně vše v pořádku. Pokud někoho napadá jak se mám tohoto problému zbavit prosím napište sem.
chalpce,poviem ti to na rovinu!mne sa takato vecicka stala cca 2-3roky do zadu,a nic ine nepomohlo len reinstalovat win.....takze vela moznosti ti nezostava,bud budes kazdy den pozerat na modro bielu obrazovku,alebo si kupis win. a mozes v pokoji hrat....p.s: mne sa to zrobilo z dna na den,vecer som corectne vypol,rano idem zapnut,a toto mi vyskocilo.... 

-
- Pohlaví:
Radix píše:Tady je první oběť "modré smrti".
(OT

To jsem opravdu jedinej kdo tohle řeší? Modrá smrt se mě už dlouho neobjevila ale padaní her s hláškou program přestal pracovat stále zůstává.
Dobry den to se opravdu nenajde nikdo kdo by vedel jak tyto potize mam vyresit? Jak na to koukam tak asi jedine preinstal vist. Modra smrt se me jiz neobjevuje ale padani her pretrvava.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat do protokolů událostí....jestli tam něco nepíšou...EDIT/// ještě můžeš zkusit nastavit hru v režimu kompatibility XP....někde popisujou...že to může působit ovladač zvukovky...zkus zapnout směšovač stereo...a když zatápeš v paměti..nedělá ti to ve hře třeba nějaká klávesová zkratka pro win?.....
Dekuji kompatibilitu zkusim ale protokol událostí to jsem nepochopil kde to mam hledat? a klavesova zkratka to si myslim ze ne pada to absolutne nahodne a snad zas tak blbej nejsem k tomu me to napise program prestal pracovat a umesl byt ukoncen nebo neco v tom smyslu.
Tak vyzkousel jsem tu kompatibilitu a stejne to pada.
Dobrý den jen sem vložím takový dodatek někdy se mě stane že nepadají jenom hry ale i programy bez ohledu na to jaký to je například media player a podobně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2221
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4208
-
od mmmartin
27 říj 2024 10:25
-
- 3
- 2452
-
od rohlicek1
05 led 2025 09:56
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 2950
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4259
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-