U žádné hry nejde spustit multiplayer Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: U žádné hry nejde spustit multiplayer
Pokud jsi ty hry do nového PC jen přetáhnul a neinstaloval, tak se divím, že vůbec jde singleplayer. Chybí jim určitě položky z registru a taky jiné soubory, které si ukládají jinam než do instalačního adresáře hry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
joe55 píše: Pretahl sem to akorat ze staryho kompu, kde to normalne slo.
JJ, přikláním se k tomu co psal memphisto. Jestli jsi ty hry fakt jen přetáhl z jednoho PC do druhyho tak to Ti asi nepojede. Budeš muset ty hry nainstalovat znovu.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
lidi ,on jasně napsal že ty hry jeli a že jede singl , není debil aby nechápal že to možná nepojede..ale psal jelo to a hraje singl..
jinak vítej,máme stejný problém
já těch her skoušel XXXXXX ...(a né jen hry) ...jinak můžu vyloučit že to asi nebude vir ,protože u mě to také nebyl vir..
každopádně nechápu jak můžem mít stejnej problém (aniž by jsme cokoliv dělali s počítačem ??) a při tom to není vir...fakt mi to nejde od hlavy
takže,nejlíp jestli znáte způsob jak zablokovat přístup programů na internet,krom firewallu..???
písejte..
jinak vítej,máme stejný problém
já těch her skoušel XXXXXX ...(a né jen hry) ...jinak můžu vyloučit že to asi nebude vir ,protože u mě to také nebyl vir..
každopádně nechápu jak můžem mít stejnej problém (aniž by jsme cokoliv dělali s počítačem ??) a při tom to není vir...fakt mi to nejde od hlavy
takže,nejlíp jestli znáte způsob jak zablokovat přístup programů na internet,krom firewallu..???
písejte..
skus sa obratit na stranku vyrobcu hry inac skus dat najnovsie gk ovladace vecsinou hry mozu padat kvoli gk a este skus znovu naistalovat tu hru ale nespustaj singla iba multiplaera ok!!
ještě jedna možnost a to ručně nastavit porty viewtopic.php?f=36&t=39674
.....lidi prvně si to pořádně přečtěte ,ON PSAL ŽE U ŽÁDNÉ hry mu njede multyplayer..to není chyba jedné hry..
/a ty si pořádně přečti, co jsem psal já a jak jsi zareagoval
memphisto
/a ty si pořádně přečti, co jsem psal já a jak jsi zareagoval

Ty si to pořádně přečti psal,že u trackmanie mu jde já mu rádím jak na cod těmi porty
Re: U žádné hry nejde spustit multiplayer Vyřešeno
Jo je to tim ze to neni nainstalovany... divim se ze me to nenapadlo driv. Stvu se s tim a pak mi docvaklo ze nejsou nainstalovany, ale jenom pretahly z toho staryho PC, tak sem koukl sem a Vy ste mi to potvrdili. Nainstalioval jsem jiny hry a ty uz jdou. Tak diky vsem co ste meli snahu.
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he did not exist. And like that... he is gone. ...
- The Usual Suspects
- The Usual Suspects
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3623
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3228
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 16:22
-
-
- 7
- 4710
-
od makojed