MP Hra ve které se můžu vylepšovat a získávat EXP...
Re: MP Hra ve které se můžu vylepšovat a získávat EXP...
Ano ale jestli nechceš aby tě tam zabil každej trouba kterej si platí vylepšení tak si to taky budeš muset zacálovat nebo si moc nezahraješ... tyhle hry jsou pěkně na hovno
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Re: MP Hra ve které se můžu vylepšovat a získávat EXP...
Dovolím si nesouhlasit, hra za kterou zde velmi lobuji (WarRock) není především pro ty jenž si za hraní zaplatí, ale pro ty, kteří umí hrát. Než jsem sáhl k první platbě tak jsem hrál více než rok zadarmo a ani platící amatéři mě nedokázali zastavit.
Většina zbraní je dosažitelná bez prémiového účtu, ovšem musíte mít příslušný level. (Já za svoje 4-leté hraní, ovšem berte to s rezervou, jelikož poslední dva roky jsem hrál opravdu minimálně, jsem nahrál něco kolem 1 miliónu expů, ovšem na dosažení nejvyších úrovní potřebujete těch miliónů několik, dokonce několik desítek
takže jako cíl je to určitě zajímavý, naštěstí minimální level pro koupení nejlepší zbraně je 21, kterého dosáhnete po několika měsíčním hraní a nemusí být ani nijak extra intenzivní.) A pokud by se někdo rozhodl hru zkusit a chtěl by si něco koupit, tak nejlevnější prémiový účet stojí kolem 100 Korun, záleží na kurzu dolaru.
Jak už jsem nabízel několikrát, pokud by zde byl zájemce jsem ochotný poradit a to v téměř kterékoliv hře, o které jsem psal na začátku.

Jak už jsem nabízel několikrát, pokud by zde byl zájemce jsem ochotný poradit a to v téměř kterékoliv hře, o které jsem psal na začátku.