Financne nejlepe vyjde samozrejmne konzole, PS3 stoji 4 tisice
Notebook vyjde aspon na 20 tisic, pokud to nema byt nejaky laciny prehrivajici se srot (dneska jsem vyhodil 3 usmazene zakladni desky z takovych lacinych hernich notebooku), stolni PC tak za 15 tisic.
GTA V diskuze
Re: GTA V diskuze
Už i 15 000,- za PC je minulost, za 12 000,- pořídíš už dobrý stroj (pokud víš, jak ho poskládat).
Za 12 bych to videl na prumerny stroj na dnesni hry, o par tisic vic bude dobry i na hry ktere vyjdou za rok za dva.
Za 12 tisic bych tam napriklad musel nacpat procesor od AMD a nejakou lacinou grafiku, protoze jinak to nikdy nemuze vyjit. Kdyby to mel byt skutecne dobry stroj, tak jen polovinu z tech 12 tisic stoji samotna graficka karta.
PS3 stoji 4 tisice a jeste je to BluRay prehravac.
Za 12 tisic bych tam napriklad musel nacpat procesor od AMD a nejakou lacinou grafiku, protoze jinak to nikdy nemuze vyjit. Kdyby to mel byt skutecne dobry stroj, tak jen polovinu z tech 12 tisic stoji samotna graficka karta.
PS3 stoji 4 tisice a jeste je to BluRay prehravac.
PS3 mam, takze Blu-ray prehravac je mi jasny.
Mě ani tolik nejde o to jaké hry tam poběží, ale jestli mi tam poběží GTA V a tak (což samozřejmě nechci počítač na jednu hru jen čekám že když tam půjde tutok tak že tam půjdou i rozličné jiné). Jestli by mi třeba http://stolni-pocitace.heureka.cz/hp-pa ... e/#section stačil? A taky by mě zajímalo jestli turboboost snižuje životnost procesoru, ale nejsem si jist jestli to nevíte nebo jestli má otázka je tak hloupá, že nezaslouží odpověd...
O počítačích vím kulové a nebojím se zeptat.
Nevidím důvod, aby Turboboost snižoval životnost procesoru. :)
Tohle urcite nekupuj
http://stolni-pocitace.heureka.cz/hp-pa ... e/#section
1. grafika je integrovana v procesoru (i kdyz pomerne vykonna, na to ze je integrovana)
2. je to AMD
3. za 12 tisic poridis lepsi masinu
Jestli to bude s GTA V podobne jako s GTA IV, tak se to na podobnych pocitacich bude spis jen plazit.
http://stolni-pocitace.heureka.cz/hp-pa ... e/#section
1. grafika je integrovana v procesoru (i kdyz pomerne vykonna, na to ze je integrovana)
2. je to AMD
3. za 12 tisic poridis lepsi masinu
Jestli to bude s GTA V podobne jako s GTA IV, tak se to na podobnych pocitacich bude spis jen plazit.
Rockstar oficiálně ani oficiálně nepotvrdil, že PC verze vyjde.. Pokud se někde objeví zmínka o tom, kdy vyjde, ať už na internetových stránkách, v obchodech, od kamaráda.. Všichni lžou.. Rockstar nic oficiálně neohlásil!
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Příjde mi to jako kdyby Rowlingová vydala relikvii smrti jen elektronicky.
O počítačích vím kulové a nebojím se zeptat.
To ze Rockstar oficialne nic nepotvrdil neznamena, ze vsichni lzou. Rockstar nema univerzalni patent na pravdu.
Jsou to spekulace, ze je to lez nelze ani dokazat, ani vyvratit. Samozrejmne ze u data vydani je potencialne pouze jedina pravdiva odpoved.
Nejcasteji se uvadi "leto 2014".
Jsou to spekulace, ze je to lez nelze ani dokazat, ani vyvratit. Samozrejmne ze u data vydani je potencialne pouze jedina pravdiva odpoved.
Nejcasteji se uvadi "leto 2014".
Lžou ti, kteří znají datum vydání, kteří ví, že to vyjde na PC apod.
Nelze totiž ani přibližně znát datum vydání něčeho, co ještě ani nebylo oznámeno..
Nelze totiž ani přibližně znát datum vydání něčeho, co ještě ani nebylo oznámeno..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.