TES: Skyrim - Modifikace
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TES: Skyrim - Modifikace
S tímhle ti už bohužel neumím poradit. Zkus se vykašlat na Extended a nainstaluj jen Core.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jaký jsi volil postup ty, když jsi instaloval? Slučoval jsi modifikace nebo všechno dával pod samostatné jméno?
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Samostatné jméno.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak teď bych potřeboval pomoc s angličtinou. 
Co v případě modifikace Soul Gems Differ tedy zvolit pokud postupuji přesně podle toho, co po mě STEP:EXTENDED chce?

Co v případě modifikace Soul Gems Differ tedy zvolit pokud postupuji přesně podle toho, co po mě STEP:EXTENDED chce?
For STEP users, download the " Soul Gems Differ All-In-One" main file and MO will run the FOMOD installer during installation. STEP does not use Requiem so unless you are going to install it on your own before you play, choose "No" for that choice. Choice the version of the mod you want and then install the STEP recommended gem options when presented with that choice.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť se to tam píše, nemáš nainstalovat Requiem, pokud ho nechceš. Je to na tobě.
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jistota je jistota. Nebyl jsem si 100% jistý. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (8. Únor 2015 (15:52:14)) ---
Znovu já.
Tentokrát jde o STEP Patches.
Chápu správně, že celé tohle mám úplně ignorovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (8. Únor 2015 (19:17:01)) ---
Tak už se mi to podařilo celé spustit. Problém byl v tom, že jsem vytvořil bashed patch + ostatní patche. Poté před spuštěním pro jistotu znovu spustil loot (jak je napsáno v příručce) a i přesto, že nic neměnil došlo k problému a musel jsem bashed patch vytvořit znovu.
FPS je v budovách, dolech a ve městech dobré. Ale když běžím krajinou, tak se drží na cca 40 FPS a padá i na 28 FPS. Působí to pak celé trhavě. :/
U Skyrim Flora Overhaul mám nastaveno iMinGrassSize=40.
U The Skyrim Distance Overhaul mám u Morthal Swamp Trees Options zvolenou možnost None.
U ostatním jsem používal rozlišení textur doporučené STEP, ale nepřesahující 1k.
Nemáš nápad, čím ještě lze náročnost stáhnout, abych se v krajině dostal na lepší FPS? Případně lze změnit nastavení grafiky (bude tam nastaveno ULTRA) aniž bych musel znovu dělat úpravu ini souborů?
--- Doplnění předchozího příspěvku (8. Únor 2015 (15:52:14)) ---
Znovu já.

Chápu správně, že celé tohle mám úplně ignorovat?
>>EXTENDED PATCH USERS: The following patches are no longer needed if using the STEP Extended Patch.
Meta Rule Instructions
STEP Extended Patch.esp
Change Priority:
989000
Realistic Ragdolls and Force is now merged into the STEP Patches, so no need to install it in Section 2.D. Fixes.
Disease Descriptions is now merged into the STEP Patches, so no need to install it in Section 2.J. Animations & Effects.
No Spinning Death Animation is now merged into the STEP Patches, so no need to install it in Section 2.E. Interface.
No NPC Greetings is now merged into the STEP Patches, so no need to install it in Section 2.M Gamplay.
Disable all plugins from Static Mesh Improvement Mod that are installed by the FOMOD or BAIN Wizard.
SMIM-FurnitureChestSnowFix.esp
SMIM-DragonbornTernFix.esp
SMIM-DungeonsCliffsIceSkirts.esp
SMIM-ShackRoofFixes.esp
SMIM-ShackRoofFixesDragonborn.esp
Do not download or install.
CCO_WAFTrueWeapons_Patch.esp
dD-Dragonborn-Dawnguard-EBT Patch.esp
BetterQuestObjectives-NECPatch.esp
BetterQuestObjectives-PaarDilemmaPatch.esp
BetterQuestObjectives-DBForevertoMisc.esp
BetterQuestObjectives-AMBSkyforgePatch.esp
BetterQuestObjectives-TheChoiceIsYoursPatch.esp
EnhancedBlood-ImprovedCombatSounds.esp
AOS2_RealisticWaterTwo Patch.esp
AOS2_WAF Patch.esp
AOS2_GDO Patch.esp
AOS2_EBT Patch.esp
AOS2_WetandCold Patch.esp
Use these bash tags: Stats, Names, Delev, Relev
--- Doplnění předchozího příspěvku (8. Únor 2015 (19:17:01)) ---
Tak už se mi to podařilo celé spustit. Problém byl v tom, že jsem vytvořil bashed patch + ostatní patche. Poté před spuštěním pro jistotu znovu spustil loot (jak je napsáno v příručce) a i přesto, že nic neměnil došlo k problému a musel jsem bashed patch vytvořit znovu.
FPS je v budovách, dolech a ve městech dobré. Ale když běžím krajinou, tak se drží na cca 40 FPS a padá i na 28 FPS. Působí to pak celé trhavě. :/
U Skyrim Flora Overhaul mám nastaveno iMinGrassSize=40.
U The Skyrim Distance Overhaul mám u Morthal Swamp Trees Options zvolenou možnost None.
U ostatním jsem používal rozlišení textur doporučené STEP, ale nepřesahující 1k.
Nemáš nápad, čím ještě lze náročnost stáhnout, abych se v krajině dostal na lepší FPS? Případně lze změnit nastavení grafiky (bude tam nastaveno ULTRA) aniž bych musel znovu dělat úpravu ini souborů?