Sekanie,trhanie,lagovanie pri hrách
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekanie,trhanie,lagovanie pri hrách
Ok.Já končím.
kde by mohla byť chyba ? zdroj?,procesor?,grafika?,ram?....
stiahol som si najnovší ovládač na grafiku a program Riva Tuner cez ktorý som si zapol v-sync a sekanie mafie to vyriešilo ale nhl mi seká stále a stále mi seká aj PES 2010...máte nejaké nápady ?
stiahol som si najnovší ovládač na grafiku a program Riva Tuner cez ktorý som si zapol v-sync a sekanie mafie to vyriešilo ale nhl mi seká stále a stále mi seká aj PES 2010...máte nejaké nápady ?
Teraz ma napadlo.....nepomohlo by keby som si tam namiesto visty dal xp ???
Ahoj, já mám xp, sekat se mi to kdysi začalo, či-li postupně se zvyšovala frekvence sekání u náročnějších her, zvyšovaly se teploty, až na 70/90 stupňů... Po vyčištění šly teploty o 20 stupňů dolů, ale to už bylo asi pozdě, odnesla to deska a asi i grafika, naštěstí se zdařila nad očekávání reklamačka a od té doby je to v pohodě... Teploty jsou teď kolem 30/40 stupňů...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
takže mi neodporúčaš nainštalovať si xp ?
4dave26: Zkus používat laskavě tlačítko UPRAVIT.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Prrrr, to jsem nemyslel, naopak, já jsem s XP max. spokojený za visty bych neměnil, jen jsem chtěl napsat, že problém nemusí být vistama, ikdyž si s nima užili majitelé očistec podle toho co sem tam čtu ...
, ale že problém může být kdekoliv, deska, karta, ...
Jestli máš čistý počítač, od prachu i virů, tak zkoušet..., klidně i ty XP...,když to nepomůže tak jít dál (pokud nároky na hry splňuje ta tvoje bedna, zkusit to otestovat - desku, grafiku...), xp problémy s kompatibilitou snad nemají...
Navíc novou instalačkou na XP, se zbavíš případných šmejdů.

Jestli máš čistý počítač, od prachu i virů, tak zkoušet..., klidně i ty XP...,když to nepomůže tak jít dál (pokud nároky na hry splňuje ta tvoje bedna, zkusit to otestovat - desku, grafiku...), xp problémy s kompatibilitou snad nemají...
Navíc novou instalačkou na XP, se zbavíš případných šmejdů.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Včera som pustil nhl a vyhodilo ma z hry a napísalo mi toto
Popis
Problém s vaším videohardvérom spôsobil, že systém Windows prestal správne pracovať.
Popis problému
Názov udalosti problému: LiveKernelEvent
Verzia OS: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Súbory, ktoré bližšie popisujú problém
WD-20100417-2220.dmp
sysdata.xml
Version.txt
Zobraziť dočasnú kópiu týchto problémov
Upozornenie: Ak problém spôsobil vírus alebo iné ohrozenie zabezpečenia, otvorenie kópie súborov môže mať za následok poškodenie počítača.
Ďalšie informácie o probléme
BCCode: 117
BCP1: 86137288
BCP2: 8D6113EE
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Popis
Problém s vaším videohardvérom spôsobil, že systém Windows prestal správne pracovať.
Popis problému
Názov udalosti problému: LiveKernelEvent
Verzia OS: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Súbory, ktoré bližšie popisujú problém
WD-20100417-2220.dmp
sysdata.xml
Version.txt
Zobraziť dočasnú kópiu týchto problémov
Upozornenie: Ak problém spôsobil vírus alebo iné ohrozenie zabezpečenia, otvorenie kópie súborov môže mať za následok poškodenie počítača.
Ďalšie informácie o probléme
BCCode: 117
BCP1: 86137288
BCP2: 8D6113EE
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
To ti udělalo ještě pod OS vista, že?
Pak bych tam asi zkusil dát raději XP.
Pak bych tam asi zkusil dát raději XP.
Naposledy upravil(a) jaojao dne 18 dub 2010 11:23, celkem upraveno 2 x.
no pod vistou.....ale pochybujem že XP problém zo sekaním hier vyrieši...
v RAM chyba nebude....podla mna je chyba v grafike
v RAM chyba nebude....podla mna je chyba v grafike
Naposledy upravil(a) dave26 dne 18 dub 2010 11:25, celkem upraveno 1 x.
Tak ještě zkus mrknout na RAM otestuj je memtestem. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/
(jestliže to píše problém s videem tak ještě zkusit odebrat všechny ovladače videa a nainstalovat znovu, ale to už jsi psal, žes dělal, jen jestli jsi to odebral všechno, ono je dobré to přitom ještě zamést cleanerem)
(jestliže to píše problém s videem tak ještě zkusit odebrat všechny ovladače videa a nainstalovat znovu, ale to už jsi psal, žes dělal, jen jestli jsi to odebral všechno, ono je dobré to přitom ještě zamést cleanerem)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
WD-20100417-2220.dmp... v tomto souboru nejspíš budou informace o chybujícím modulu a případně i popis konkrétní chyby. Akorát to musíš správně editovat, nebo ten soubor zabalit a vložit sem jako přílohu a možná se někdo najde, kdo na to koukne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2283
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10