Ahoj, potřebuji pomoc. Do počítače jsem asi před rokem nainstalovala League of Legends. Normálně mi šlo, ale po posledním patchi se mi ukázala chyba MAESTRO ERROR. Dívala jsem se na různé návody a podle všeho je to způsobeno firewallem. Už dřív jsem s Maestrem měla problémy, ale jen jsem restartovala počítač a vše zase fungovalo, ale teď se mi chyba ukazuje pořád, i při restartování počítače. Zkoušla jsem teda bránu firewall a povolit League of Legends, jenže chyba se ukazovala pořád. Zkusila jsem teda vypnout firewall a pořád nic, chyba tam byla pořád

Ptala jsem se teda kámošky ve škole a ta mi řekla, že používá nějaký program na udržování firewallu vypnutého, že jí to předtím taky blokovalo hru a teď už je to v pohodě, jenže neví jak se ten program jmenuje

Prosím, pokud někdo zná takový program, poraďte, já už fakt nevím. Přeinstalovala jsem i hru, zkusila spustit přes admina, vypla firewall ale pořád nic

- Maestro_error.png (7.23 KiB) Zobrazeno 6602 x
/*
1) Oprava nadpisu „Vypnutí firewallu“, ze kterého není patrné, jestli se ti FW sám vypíná, nebo naopak zda ho chceš vypnout ty, ale nejde to…
2) Obrázky (z kterých ořezávej zbytečné plochy) nelinkuj, ale vkládej přímo do fóra jako přílohu.
Myloš
*/