ahoj, měl bych několik otázek, chystám se přeinstalovat PC na win 7. Předem se omlouvám za zařazení tématu, ale je to asi nejlepší umístění.
Měl bych otázky hlavně okolo Steamu a Originu, v souvislosti s přeinstalováním PC. Mám totiž přes Steam hodně, nutno podotknout, originálních her a stejně tak i přes Origin, ale PC už potřebuje přeinstalovat a já bych si tyto hry strašně rád nechal. Jak je můžu zálohovat ? Budu si je pak moct znovu stáhnout bezplatně a zůstane mi uložený postup ?
Popřípadě když si všechny složky s hrami z programu files zkopíruji na externí disk a hry mi půjdou pustit s originálním DVD i na externím disku, znamená to že bych je mohl po přeinstalaci opět přesunout do PC a hrát bez problému ?
díky za každý poznatek
Steam, Origin a další po přeinstalaci
Re: Steam, Origin a další po přeinstalaci
Ahoj,
po reinstalaci systému pouze znova nainstaluješ Steam a Origin. Hry znova stáhneš. Ovšem nevím, jak je to s uloženým postupem. Ten myslím musíš zálohovat zvlášť. Nic bych nekopíroval. Pak to naistaluj znovu. Musí ti někdo poradiot s těma savema. Asi budeš mít postup uložený na HDD.
po reinstalaci systému pouze znova nainstaluješ Steam a Origin. Hry znova stáhneš. Ovšem nevím, jak je to s uloženým postupem. Ten myslím musíš zálohovat zvlášť. Nic bych nekopíroval. Pak to naistaluj znovu. Musí ti někdo poradiot s těma savema. Asi budeš mít postup uložený na HDD.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reinstalací systému ti všechny hry zůstanou na Steamu i Originu, jelikož je máš přeci už koupené:)
Můžeš si třeba celou složku Steam dát na HDD a pak si to přesunout do nového PC;)
Uložené pozice se také ukládají online..teda myslím že jo:)
Můžeš si třeba celou složku Steam dát na HDD a pak si to přesunout do nového PC;)
Uložené pozice se také ukládají online..teda myslím že jo:)
Majitel ex-portálu ForFriends.FakaHeda.EU
takže abych tomu dobře rozuměl, když si celou složku Steam a celou složku Origin hodim na externí disk a po přeinstalování hodím zpět, bude vše fungovat ? To by bylo skvělý ! ale abych mohl hrát multiplayer, budu si pak muset Steam znovu stáhnout a přihlásit se pod stejným účtem, jinak to ale bude ok ? :-)
tak super a díky za brzkou odpověď, navíc koukám že v dokumentech je několik složek od her s uloženými profily, takže ty by se pak měly sesynchronizovat...
Pozor s tím Originem bych si nebyl tak jistý, já s tím měl problémy, údajně musíš u Originu ještě zálohovat ještě jednu složku někde v ProgramData, nebo kde. Pokud to neuděláš budeš mít problémy, jako já a bdueš to muset stahovat celé znova.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
mohl bys mi to popsat jak bych to měl udělat? ja to nikde nemůžu vygooglit
228880676 - při nejhorším. Číslo na podporu Originu. Tam ti to řeknou. A ani nečekáš
hm, to můžu zkusit, ale teď nemám s Originem zrovna dobré vztahy, po týdnu mi nikdo z nich neodpověděl na dotaz ohledně Medal of Honor 

Tak když jimk tam zavoláš, tak ti odpověď musí dát. A rovnou se je zeptej na ten problém s MoH
ale stejně, po tom co jsme jim napsal maliu a po tom co mě svojí aktivitou totálně n*****i bych radši nějaký psaný návod
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 18:24) ---
Steam mi teda pude v pohodě, opět hry stáhnout, ale stejně si to překopíruju na externí. zapomněl jsem ale ještě na Uplay, jde mi hlavně o Assassin´s Creed III ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 18:24) ---
Steam mi teda pude v pohodě, opět hry stáhnout, ale stejně si to překopíruju na externí. zapomněl jsem ale ještě na Uplay, jde mi hlavně o Assassin´s Creed III ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2698
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-
-
- 2
- 4040
-
od Zivan