Zdravím..
Chci mít klasické CS 1.6 s grafikou Source.Bratr asi před 2 rokmi takové CSko měl,bohužel už ho nemá a nepamatuje si název.Mám,ale dojem.že to bylo nějak "source patch",ale po dlouhém googlování mi to nic nenašlo.
Proto se chci zeptat,zda neznáte nějaké CSko 1.6 která by měla grafiku Source?
Předem díky za odpověď,dnes už tu nebudu,takže odpovídat budu až zítra.
Counter Strike 1.6 s grafikou Source?
Counter Strike 1.6 s grafikou Source?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Counter Strike 1.6 s grafikou Source?
Nevim nic takeho sem nevidel ale skousels googlit neco jako CS 1.6. with source grafic?
Ano zkoušel,bohužel jsem nic nenašel.
Ale říkám,že to bratr měl a jmenovalo se to "Source patch",ale už to jsou asi 2 roky.
Moc se v autorských právech nevyznám,ale napadlo mě,že to muselo být stáhnuto z internetu,jelikož to nebylo od Valve.
Jediné co vím,že to existuje/existovalo a hodně to oživilo hru.Doufám že se najde někdo,kdo to má a dá odkaz na stažení. :)
Ale říkám,že to bratr měl a jmenovalo se to "Source patch",ale už to jsou asi 2 roky.
Moc se v autorských právech nevyznám,ale napadlo mě,že to muselo být stáhnuto z internetu,jelikož to nebylo od Valve.
Jediné co vím,že to existuje/existovalo a hodně to oživilo hru.Doufám že se najde někdo,kdo to má a dá odkaz na stažení. :)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
A co tohle, ale nezkoušel jsem to : http://www.moddb.com/mods/counter-strik ... tion/stats
MSI 7870, Phenom2 X4 965, 8gb RAM, 1TB WD, SeaSonic M12II 520W,Gigabyte GA-970-UD3, Gelid ST...
CS:GO nejlepší
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
není zcela zbytečné hrát "counter strike 1.6" s Source engine v této době bych hrál tedy už "counter strike source"liší se pouze o menší detaily a o komunitu, která to hraje s 1.6 víc potkáš polské a evropské hráče a s cs:source evropy a další mimo evropský hráče. Samo že dá se vybrat server kde budou jen český hráči a nebo dle výberu pokud snad singleplayer tak je to v celku jedno.
Jinak Source engine na 1.6 máš plnou pr... na google dokonce ji klasicky aktualizují a popřípadně fixnou chyby, který sami hráči nachazejí při hraní.
Odkazy sem nedám jelikož by to bylo proti pravidlům fora a to, že "uložto" je warez databáze se datami.
není zcela zbytečné hrát "counter strike 1.6" s Source engine v této době bych hrál tedy už "counter strike source"liší se pouze o menší detaily a o komunitu, která to hraje s 1.6 víc potkáš polské a evropské hráče a s cs:source evropy a další mimo evropský hráče. Samo že dá se vybrat server kde budou jen český hráči a nebo dle výberu pokud snad singleplayer tak je to v celku jedno.
Jinak Source engine na 1.6 máš plnou pr... na google dokonce ji klasicky aktualizují a popřípadně fixnou chyby, který sami hráči nachazejí při hraní.
Odkazy sem nedám jelikož by to bylo proti pravidlům fora a to, že "uložto" je warez databáze se datami.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
PhR píše:Zdravím..
Chci mít klasické CS 1.6 s grafikou Source.Bratr asi před 2 rokmi takové CSko měl,bohužel už ho nemá a nepamatuje si název.Mám,ale dojem.že to bylo nějak "source patch",ale po dlouhém googlování mi to nic nenašlo.
Proto se chci zeptat,zda neznáte nějaké CSko 1.6 která by měla grafiku Source?
Předem díky za odpověď,dnes už tu nebudu,takže odpovídat budu až zítra.
Nejmenovalo se to náhodou něco na způsob CSPromod ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1558
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13