Zdarec všichni.
Během hraní Mafie 2, respektive jeho 3. DLC Joeova Dobrodružství jsem se malinko začal zajímat o ty tipy a rady, citace Tommyho Angela u soudu Eniho Salieriho a zajímavosti o městě Empire Bay a Mafii celkově(Mafie/Rodiny v Empire Bay, pojmy atd.) co se ukazují k přečtení během načítání hry. Jenomže jsem se začal o ně zajímat právě z toho důvodu, že já mám silný, herní PC a nestihnu si přečíst vždycky všechny ty tipy, protože to je za pár vteřin načtený. Takže jsem začal pátrat na Googlu jestli nejsou někde k přečtení. A vida oni jsou, ale má to háček, jsou v angličtině. Já sice docela rozumim angličtině, ale rád bych si je přečetl i v češtině.
Google mě našel několik různých stránek a jedna z nich byla i oficiální fórum 2K, kde jeden, ve svém tématu, zřejmě výše postavený uživatel je tam ty tipy zveřejnil a rozdělil podle typů do kategorií, ale taky v angličtině. Jediné co jsem našel česky jsou dvě stránky zajímající se o Mafii 2 a tam zrovna nejsou úplně všechny. Jak je vidět, snadněji jdou najít všechny spíše v angličtině než v češtině. A taky když jsem tak četl to téma na fóru 2K, tak jsem tam vyčetl, že se tam jeden ptal jestli to dalo hodně práce a uživatel toho tématu odepsal, že je vyextrahoval přímo z herních souborů pro potěšení všech, jak je vidět z výše uvedeného odkazu. A tohle jsem četl i na ostatních anglických stránkách, kde jsou taky napsané, že jsou vyextrahované ze souborů hry. A právěže ten uživatel na fóru 2K je tam zveřejnil především kvůli těm, kteří si také nestíhali všechny ty tipy přečíst stejně jako já. A lidi byli rádi a děkovali mu za zveřejnění všech těch tipů, jak se dá dočíst z odkazu.
A teď se konečně dostáváme k mým otázkám.
1)Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde ty soubory obsahující ty tipy, herní rady, zajímavosti atd. jsou ve hře umístěné a jak by je šlo v čitelné podobě vyextrahovat, když už to ten uživatel na fóru 2K dokázal a možná i jiní lidé v angličtině. A já bych se chtěl pokusit o to samé, ale aby byly v češtině. Abych je vyextrahoval z české verze hry.
2)Jestli by šly také vyextrahovat veškeré zvuky a hlasy/mluvení ze hry a pokud jo, tak aby se daly normálně přehrát jako obyčejná písnička třeba v .mp3 a taky vůbec jakým způsobem?
Jinak už jsem něco zkoušel prohledávat, některé soubory .sds s malým prográmkem, který umí otevřít .sds soubory v adresáři hry a kterých je tam většina, ale v obojím jsem byl neúspěšný.
Mafia 2 umístění souborů s citacemi, rady a tipy a zajímav.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1418
-
od meda2016