Odinstalace smazané hry

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kohi666
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Odinstalace smazané hry

Příspěvekod kohi666 » 08 kvě 2013 13:17

Ahoj,
prosím o radu s přeinstalováním hry.

Nainstaloval jsem hru SW Force Unleashed 2, hra po nějaké době začla blbnout, tak jsem se rozhodl přeinstalovat.
Odinstalovat klasicky se nedařilo, stále mi to hlásilo, že je nejdříve potřeba hru ukončit. Restart nepomohl, ve správci úloh aplikace aktivní nebyla. Obnova systému není možná, z nějakého důvodu si Win 7 pamatují pouze 3 body pro obnovu a všechny jsou až po instalaci hry.

Celou hru (folder v program files) jsem smazal bez odinstalace. Všechny související soubory jsem přes průzkumník smazal, vymazal i ručně záznamy v registrech. Teď už v seznamu nainstalovaných aplikací nic není, nicméně, pokud chci hru nainstalovat znovu, napíše mi to, že hra už nainstalovaná je a jestli chci spustit odinstalaci. I když dám ANO, tak se nic dále neděje.

poradí mi někdo, co ještě kde smazat, aby si počítač nemyslel, že je hra stále nainstalovaná? Díky.

Reklama
guest

Re: Odinstalace smazané hry

Příspěvekod guest » 08 kvě 2013 14:31

Vítej na PC-Help!

Takto to dopadá, když se program neodinstaluje korektně. Pravděpodobně je někde v registru ještě nějaký záznam o nainstalované hře.

Microsheep
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Microsheep » 08 kvě 2013 14:32

To nebylo moc rozumný, mohl si použít nástroje k tomu určený (např. Revo Uninstaller), můžeš ho zkusit nainstalovat, ale pochybuju, že ti najde tu hru. Už vůbec nebylo chytrý ručně mazat záznamy v registrech.
Zkus nejdříve projet počítač CCleanerem - na vadný registry.
BTW jak jsi mazal ručně registry? Vyhledal si třeba "Unleashed", "Force" a smazal si, co ti to našlo?

kohi666
nováček
Stav:

Příspěvekod kohi666 » 08 kvě 2013 15:23

Vymazal jsem registry tak, že jsem dal vyhledat Lucasarts a star wars apod.
Přess CC cleaner jsem registry už opravoval.

Microsheep
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Microsheep » 08 kvě 2013 15:34

No vzhledem k tomu, že ti to přes instalační cd nejde odinstalovat ani zase nainstalovat. Tak bych zkusit nainstalovat hru na jinej pc a skopírovat složku s hrou, tak jak se nainstaluje a plácnout si jí k sobě přesně v umístění kde byla i se stejným název atd. (nebo prostě sehnat rozbalenou instalaci) a pak bych na to pustil Revo Uninstaller. Je to jediný, co mě teď napadá. Nebo si dál můžeš mazat registry ručně a né všechny musí mít rozumný název :smile:

//Až to budeš mít odinstaluješ to pomocí Revo Uninstalleru, že ho spustíš. A má tam režim lovec, objeví se jako by takovej zaměřovač, ten pak podržíš a třeba přes průzkumníka najedeš na tu složku s tou hrou, vyjedete ti nabídka a dáš odinstalovat.

Zpět na “Hry”