Nová hra
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nová hra
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli by šlo udělat hru něco jako Shakes&Fidget Gladiatus nebo tak :) a po případě kolik peněz a usilý by mě to stálo 

Přeji pěkný den
Re: Nová hra
Tak to good luck :))
// Nejsem odborník, možná jsou tady na to experti, ale myslím že to bude takhle, grafika, server, naprogramovat tak 100tisíc si připrav. :)))
ale myslím že více. :)
// Nejsem odborník, možná jsou tady na to experti, ale myslím že to bude takhle, grafika, server, naprogramovat tak 100tisíc si připrav. :)))
ale myslím že více. :)
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Šlo. Sežeň si 50 lidí, nauč se programovací jazyky, které se na tyto hry používají, zařiď si servery, vymysli co by to mělo být za hru.
Stát tě to bude víc než milión, už jenom zaměstnanci něco berou, servery, které utáhnout tisíce lidí taky nejsou nejlevnější.
Stát tě to bude víc než milión, už jenom zaměstnanci něco berou, servery, které utáhnout tisíce lidí taky nejsou nejlevnější.
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jako to programovaní už není problem,ale mě jde o to jestli např dám do toho 10 Tisíc,ale aby se mi to vrátilo
Přeji pěkný den
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tyhle hry nejsou práce jednoho člověka. Některé možná, ale většinou to jsou společnosti s velkým finančním obnosem, který se jim samozřejmě po čase investic vrátí.
10 tisíc bude stačit, ale hru bys v tom případě dělal sám, naprogramoval, grafika i texty, funkce apod. - to vše ty sám nebo někdo kdo to udělá zadarmo. 10 tis. vložíš do provozu serverů a propagace (té je třeba hodně), sřídíš si platby telefonem a časem se ti to vrátí. Ale je třeba to prostě umět. Podle mě nemáš naději pokuď nejsi přirozený talent nebo nemáš za sebou desítky lidí.
10 tisíc bude stačit, ale hru bys v tom případě dělal sám, naprogramoval, grafika i texty, funkce apod. - to vše ty sám nebo někdo kdo to udělá zadarmo. 10 tis. vložíš do provozu serverů a propagace (té je třeba hodně), sřídíš si platby telefonem a časem se ti to vrátí. Ale je třeba to prostě umět. Podle mě nemáš naději pokuď nejsi přirozený talent nebo nemáš za sebou desítky lidí.
-
- Pohlaví:
RockyBooyz píše:Jako to programovaní už není problem,ale mě jde o to jestli např dám do toho 10 Tisíc,ale aby se mi to vrátilo
Sebevědomí ti opravdu nechybí. Tak nějakou hru naprogramuj a prodej ji firmě, která se tím zabývá.
- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jako,já bych uměl naprogramovat hru,ale nevim jak jí prodat firmě a tak jestli mi někdo poradil na skypu:)
Přeji pěkný den
Jako,já bych uměl naprogramovat hru,ale nevim jak jí prodat firmě a tak jestli mi někdo poradil na skypu:)
Já bych uměl najít vodu na Marsu, ale nevím jak se tam dostat...
Tohle neřeš, prostě pár her naprogramuj, dej někam ke stažení, až budeš trochu známý tak nebude problém najít nějaký kontakt...
Zatím by ses mohl pochlubit co už jsi dokázal

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Pravidelně se tu objevuje téma tohoto typu, autor to téměř vždy vzdá
S člověkem který měl sen udělat prohlížečové RPG jsem se osobně setkal, tenkrát jsem na tom "pracoval" s ním, udělal nějaké to forum atp. ale flákal jsem se, a tak mě vyhodil, protože jsem byl líný na hře pracovat. Myslím že to byl rok 2008-2009 kdy na hře jménem Elfánie začal pracovat, tady je výsledek www.elfanie.cz, jeho jméno nebudu říkat, ale na to že mu v té době bylo 14 nebo 15 let a už uměl tak perfektně s MysQL a PHP tak klobouk dolů :)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10