Natáčím programem Bandicam. Natáčel jsem hru 7 minut v HD kvalitě. Video má kolem 430 MB, ve formátu AVI.
Poradíte mi jak to video správně renderovat, aby neztratilo HD kvalitu ? Popřípadě eště jaký program.
Děkuji.
Renderování herních videí Vyřešeno
Re: Renderování herních videí
Tu kvalitu uz to nejspis ztratilo - 400 MB je nejak hodne malo na HD video, to ze je to AVI bude taky spatne - co to je za kompresi ze z toho lezou takhle male soubory? Neni to MJPEG?
Je tam kodek MPEG-1. Ale když dám vlastnosti ukáže se že je to AVI. Jde to teda nějak vyrenderovat ? Ale aby to zůstalo HD.
Děkuji.
Děkuji.
Co mas nastaveno v tom programu jako format videa a kompresi?
MPEG-1 a AVI je z principu ptakovina.
MPEG-1 a AVI je z principu ptakovina.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koncovka avi toho moc nenapoví. Může to být jak úplně bez komprese, tak i se značnou kompresí.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Bez komprese to nebude zcela urcite, to by to melo 50 GB
Bude to nejspis MJPEG, coz je asi tak to jedine co zvladne procesor v realnem case kdyz bezi hra, coz znamena ze ta kvalita je mizerna uz ted.
Bude to nejspis MJPEG, coz je asi tak to jedine co zvladne procesor v realnem case kdyz bezi hra, coz znamena ze ta kvalita je mizerna uz ted.
Re: Renderování herních videí Vyřešeno
Ta kvalita je úplně dobrá. Obraz je čistý, prostě jak jsem psal dříve, je to HD.
Zde jsou moje videa, ty novější jsou v HD. Tam se můžete podívat. Je to MPEG-1 a AVi to asi nebude no.
Ale nezbývá mi nic jiného než to nechat renderovat tím natáčecím programem
Zde jsou moje videa, ty novější jsou v HD. Tam se můžete podívat. Je to MPEG-1 a AVi to asi nebude no.
Ale nezbývá mi nic jiného než to nechat renderovat tím natáčecím programem

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1687
-
od noxor
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 19:25
-
- 7
- 3874
-
od JosefLasak
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4681
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-